Een Scène Opzetten Voor 8 Maart

Inhoudsopgave:

Een Scène Opzetten Voor 8 Maart
Een Scène Opzetten Voor 8 Maart

Video: Een Scène Opzetten Voor 8 Maart

Video: Een Scène Opzetten Voor 8 Maart
Video: Фиксики -🌷 Подарок к 8 Марта 💐🎁(День Рождения, Санки, Энергия, Мусор, Кости, Шифр, Танцы, Зуб...) 2024, April
Anonim

8 maart is de allereerste lentevakantie, die we al sinds onze kindertijd gewend zijn te vieren. Traditioneel organiseren alle organisaties en onderwijsinstellingen bedrijfsfeesten en concerten gewijd aan deze feestdag. Het podium waarop de vakantie zal plaatsvinden, moet op een speciale manier worden versierd.

Een scène opzetten voor 8 maart
Een scène opzetten voor 8 maart

instructies:

Stap 1

Ten eerste wordt 8 maart geassocieerd met het begin van de lente. We associëren de lente met de eerste bloemen, zwellende knoppen, vrolijke druppels en vlinders. Gebruik al deze attributen om de scène te versieren. Knip vlinders uit dubbelzijdig gekleurd papier, bevestig ze aan touwtjes of vislijnen en hang ze aan het plafond. Het publiek krijgt de indruk dat vlinders over het podium fladderen. Teken posters van lelietje-van-dalen en tulpen en hang ze op het podium.

Stap 2

Ballonpodiumdecoratie is erg populair. De eenvoudigste manier om er een podium mee te versieren is door simpelweg ballonnen om het gordijn te hangen, je kunt ze in twee of drie groeperen. Gelballonnen die aan de rand van het podium zijn vastgemaakt, zien er spectaculair uit. De ballen hangen prachtig over het podium en de draad zorgt ervoor dat ze niet naar het plafond vliegen. Aan het einde van de vakantie kun je de ballen losmaken, en ze zullen samen en plechtig omhoog vliegen. Van ballonnen kun je een hele compositie maken. Verschillende bollen van verschillende kleuren en vormen kunnen worden omgezet in prachtige en volumineuze bloemen die op het podium zullen oprijzen. Van kleine ronde ballen kun je het cijfer 8 opmaken en aan het gordijn hangen.

Stap 3

8 maart is Internationale Vrouwendag, wat betekent dat het logisch zou zijn om het podium in "vrouwelijke" kleuren te versieren. Voeg meer roze en seringen toe. Satijnen strikken die het podium versieren, zullen heel geschikt zijn. Ook kun je posters van de mooiste beroemde vrouwen op het podium hangen, bijvoorbeeld Merlin Monroe, Audrey Hepburn, etc. Dan zal bij de felicitatie kunnen worden benadrukt dat de vrouwen die in de hal zijn verzameld, er niet slechter uitzien dan Hollywood-filmsterren. Probeer indien mogelijk de kamer te versieren met verse bloemen. Het ziet er altijd fris en stijlvol uit. De belangrijkste bloemsymbolen op 8 maart zijn tulpen en mimosa's. Zelfs als je het tafereel niet kunt versieren met verse bloemen, kun je posters met afbeeldingen van bloemen erop ophangen.

Aanbevolen: