Wat Geef Je Je Man Voor Je Huwelijksverjaardag: Van Chintz Tot Goud

Wat Geef Je Je Man Voor Je Huwelijksverjaardag: Van Chintz Tot Goud
Wat Geef Je Je Man Voor Je Huwelijksverjaardag: Van Chintz Tot Goud

Video: Wat Geef Je Je Man Voor Je Huwelijksverjaardag: Van Chintz Tot Goud

Video: Wat Geef Je Je Man Voor Je Huwelijksverjaardag: Van Chintz Tot Goud
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksverjaardag is een familie- en individueel feest tegelijk. Het is mogelijk en noodzakelijk om deze gebeurtenis te vieren, aangezien deelname aan het gezinsleven een van de belangrijkste en gelukkige momenten in het leven van elke persoon is, en het is gebruikelijk om geschenken te geven tijdens de vakantie.

Wat geef je je man voor je huwelijksverjaardag: van chintz tot goud
Wat geef je je man voor je huwelijksverjaardag: van chintz tot goud

Een huwelijksverjaardagscadeau voor uw man kan worden gemaakt op basis van zijn hobby's en gewoonten. De echtgenoot zal blij zijn met een grappig of ongewoon handgemaakt ding. De man zal blij zijn een geschenk te ontvangen met een betekenis die slechts twee mensen begrijpen. Nuttige en praktische zaken kunnen niet van de lijst worden uitgesloten - als echte eigenaar zal hij blij zijn met dit geschenk. Traditioneel is het gebruikelijk om items te presenteren die overeenkomen met de naam van de huwelijksverjaardag.

Zo, het eerste onvergetelijke jaar van samenwonen is voorbij en je kunt een chintz-huwelijk vieren. Een geschenk van een echtgenoot, volgens de naam, moet van stof of textiel zijn. Een overhemd, badjas, T-shirt, stropdas, warm ondergoed is voldoende. Het belangrijkste is dat dit ding modieus is, geschikt voor haar man in stijl, kleur en stijl. Je kunt tradities vergeten en je man een romantisch diner geven thuis bij kaarslicht of in een restaurant.

Het huwelijkscadeau twee jaar later moet iets met het papier te maken hebben, want het is een papieren bruiloft. Naast het bekende boek kun je een sportschoollidmaatschap, een dagboek, een mooie liefdesverklaring, ingelijst, een komische collage met zelf gemaakte foto's geven.

Drie jaar later volgt een leren bruiloft. Relaties worden sterker en liefde wordt sterker. Een liefhebbende vrouw moet van tevoren voor een echt leren geschenk zorgen. Het kunnen handschoenen, laarzen, portemonnee, pet, riem, jas en zelfs leren broek zijn, wat erg sexy en aantrekkelijk is.

Na vier jaar huwelijk moet een geschenk aan haar man voor een huwelijksverjaardag van linnen worden gemaakt, omdat de bruiloft linnen wordt genoemd. Laat het een set beddengoed of een zomerpak zijn (nu is het in de mode).

De eerste serieuze verjaardag van het samenwonen is een houten bruiloft. We hebben vijf jaar samengewoond, het is tijd om geschenken van hout te geven. Het kan een souvenir zijn voor een echtgenoot, een schattige snuisterij, die doet denken aan een ronde date en niet-vervagende vrouwelijke liefde. Bijvoorbeeld een houten lepel, een doos voor kleine spullen, een sleutelhanger, een bierpul in de vorm van een ton, een uitgesneden afbeelding.

Wanneer de vraag rijst - wat te geven aan haar man voor zijn huwelijksverjaardag na zes jaar gezinsleven, moet de vrouw zijn beslissing grondig benaderen, aangezien dit een gietijzeren bruiloft is. Het is goed als het metalen beeldje een mooie gravure heeft met de woorden van liefde. Als de man naar zijn figuur kijkt, kun je halters doneren. Voor een kebabliefhebber is een vuurpot, zelfs een souvenir, geschikt. Als een geschenk is het de moeite waard om een haardset te presenteren als er een open haard in huis of op het land is.

De koperen (wollen) bruiloft komt overeen met de zeven jaar huwelijk. Wollen sokken, een sjaal of een trui, gebreid door de handen van een liefhebbende vrouw, zullen een prachtig cadeau zijn voor een echtgenoot. Een koperen hoefijzer of kandelaar uit een antiekwinkel zal je nog jaren aan dit evenement herinneren. Een fanatieke roker kan een koperen sigarettenkoker krijgen, en een visser met een accessoire uit een viswinkel.

Het geschenk voor de echtgenoot voor de tiende huwelijksverjaardag moet tin zijn, omdat deze verjaardag tin of roze wordt genoemd. Tinnen beeldjes in de vorm van twee geliefden zullen de echtgenoot herinneren aan de jaren dat ze samen leefden. Een serieus cadeau dat bij deze datum hoort, is een diner in een duur restaurant, een reis naar je romantische plekken.

Ter ere van de vijftiende verjaardag van een gelukkig leven samen is het gebruikelijk om kristal of glas te geven, want dit is een kristallen bruiloft. Voor een echtgenoot kun je een glazen paneel voor op kantoor of een paar prachtige kristallen wijnglazen ophalen met een inscriptie die overeenkomt met deze gebeurtenis.

Een porseleinen bruiloft komt overeen met twintig jaar samenwonen. Om te beginnen kunt u uw man een plezier doen met een paar thee- of koffieporselein. Een serieuzer geschenk is een gezamenlijke reis naar het resort, openluchtrecreatie met een amusementsprogramma, waarvan het script is uitgevonden door de echtgenoot.

Over 25 jaar wordt het zilveren jubileum van de oprichting van de familie gevierd. Wat moet ik mijn man geven voor zijn huwelijksverjaardag over een kwart eeuw? Natuurlijk is een zilveren ring als een teken van eindeloze liefde. Een zilveren ketting, een horloge van een bekend merk in een zilveren kast zal geschikt zijn.

De 30e verjaardag van het begin van het gezinsleven - een parelhuwelijk. Op deze onvergetelijke dag kun je je partner parel manchetknopen en een dasspeld cadeau doen. Een symbolische beker met het opschrift "Pearl Wedding" zal een goed cadeau zijn. Afwijkend van het onderwerp parels, zal de echtgenoot blij zijn met een moderne gadget of accessoire voor zijn geliefde auto.

De Gouden Bruiloft is een jubileum van jubilea. Laat een gouden ring of ander sieraad van goud een cadeau zijn voor je geliefde echtgenoot. Het belangrijkste is liefde en tederheid, die al 50 jaar de harten van twee mensen verwarmen.

Aanbevolen: