Hoe Geef Je Goud?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Goud?
Hoe Geef Je Goud?

Video: Hoe Geef Je Goud?

Video: Hoe Geef Je Goud?
Video: Waarom Nederland stapels goud onder de grond heeft 2024, Mei
Anonim

Goud is niet alleen een briljant en mooi geschenk, het is een investering die nooit waarde zal verliezen. Daarom wordt goud gegeven aan familieleden en vrienden die ze niet willen behagen met een sieraad, maar met een echt cadeau. Maar je moet weten hoe je dit edelmetaal en de sieraden die ervan zijn gemaakt, kunt geven.

Hoe geef je goud?
Hoe geef je goud?

instructies:

Stap 1

Als u besluit een sieraad te presenteren, onthoud dan dat u het label niet kunt afscheuren. Daarop staan, naast de prijs, ook de kenmerken van het artikel: fijnheid, gewicht, karaat. Vaak dient de tag als garantiekaart in geval van vroegtijdige uitval van het product. Daarom kunt u eenvoudig de kosten knippen of afpellen en een klein stukje papier met aanvullende informatie aan de decoratie laten hangen.

Stap 2

Het product zelf moet in een mooie koffer worden geplaatst, meestal van fluweel. Het kan een stevige doos zijn met gaten voor een ring of oorbellen, of een zacht, ondoorzichtig zakje.

Stap 3

Sommige creatievelingen kiezen voor originele manieren om goud cadeau te doen. Als je bijvoorbeeld een hanger of ketting geeft, kun je deze om de hals van een mooie porseleinen pop doen. De ring kan samen met een speciale standaard worden gepresenteerd in de vorm van een metalen kat met een lange staart. Een gouden broche is soms bevestigd aan een cocktailbuis. Wanneer uw dame haar drankje op heeft, zal ze verrast zijn om een sieraad aan de onderkant van het glas te vinden.

Stap 4

Zorg er bij het kiezen van een cadeau voor dat je weet welke maten je nodig hebt. Als je een geliefde wilt verrassen, kun je stiekem een vinger ter grootte van een vinger bespioneren op een van zijn ringen (meestal staat dit aan de binnenkant aangegeven). Het is beter om de lengte van de ketting met een centimeter te meten of visueel te onthouden hoe de favoriete ketting zich in de nek van de eigenaar (eigenaar) bevindt en probeer bij het kopen een geschikte build op een andere persoon.

Stap 5

Probeer erachter te komen aan welke edelstenen de ontvanger van het cadeau de voorkeur geeft. Natuurlijk is elk sieraad leuk om te krijgen, maar als je geliefde gelooft dat turkoois hem ongeluk brengt, is het beter om zo'n ongelukkig toeval te voorkomen.

Stap 6

Het is gebruikelijk om goudstaven te geven voor een bruiloft, housewarming en de geboorte van een baby. Dergelijke geschenken worden gedaan met het oog op een langetermijninvestering in het gezin; dit is een mooie en winstgevende optie om geld te geven. De ingots zijn te koop bij de bank, waar ze in verschillende maten worden geproduceerd: van 1 tot 1000 gram. Meestal is er een mooie doos versierd met linten aan de baar bevestigd. De kleur is afhankelijk van de huisstijl van de bank. De ontvangers van het geschenk kunnen, als ze dat willen, je cadeau omsmelten tot een sieraad, maar dit wordt meestal niet gedaan, omdat een deel van het goud verloren gaat tijdens het smelten.

Aanbevolen: