Een Ticket Retourneren In

Inhoudsopgave:

Een Ticket Retourneren In
Een Ticket Retourneren In

Video: Een Ticket Retourneren In

Video: Een Ticket Retourneren In
Video: #FGTA-FO - NAO Carrefour 2017 - Le ticket restaurant 2024, April
Anonim

Niemand is verzekerd tegen de situatie dat hij om de een of andere reden geen gebruik kan maken van een vooraf betaald ticket dat recht geeft op het bijwonen van een evenement, het uitvoeren van een lange reis met een of ander vervoermiddel, enz.

Een ticket retourneren?
Een ticket retourneren?

Aangezien een ticket voor een concert, een theater, een trein, een motorschip, een vliegtuig, enz. de reservering inhoudt van een zitplaats die vrijkomt als u weigert te reizen of een evenement, hebben de organisatoren de mogelijkheid om door te verkopen het. Elke organisatie die tickets verkoopt houdt rekening met deze mogelijkheid en stelt de voorwaarden voor terugbetaling vast.

Wanneer kan ik mijn ticket retourneren?

Als de deadline voor het retourneren van een trein- of vliegticket, waarbij uw materiële verliezen minimaal zijn (betaling van commissiediensten, enz.), Op het ticket zelf staat vermeld, dan zijn de voorwaarden waaronder u een ticket voor een concert of lezing bij het ontbreken van dergelijke informatie moet worden gespecificeerd. Meestal kan een ticket voor een cultureel evenement uiterlijk een half uur voor aanvang worden ingeleverd.

Hoeveel geld krijg je terug als het ticket wordt ingeleverd?

Met betrekking tot reizen zijn de voorwaarden voor het terugbetalen van geld en het bedrag ervan anders. Dus bijvoorbeeld in Rusland en de GOS-landen, zodat de staten een kaartje kunnen teruggeven op het station vanwaar de trein vertrekt, en in ruil daarvoor een bijbehorend certificaat krijgen. Het geld voor het ticket wordt aan hen teruggegeven op de plaats van aankoop, d.w.z. thuis. Bij het inleveren van een ticket voor een trein die naar Europa reist, kunt u het bedrag 6 uur voor vertrek volledig retourneren, exclusief commissie.

U kunt een treinkaartje ook retourneren als u er te laat voor bent

Op voorwaarde dat het ticket later dan 15 uur, maar eerder dan 4 uur voor het vertrek van de trein wordt teruggebracht, wordt 50% van de kosten van een gereserveerde zitplaats (ligplaats) in mindering gebracht op de kosten van een treinticket, dit is ongeveer 30% van de kosten van het hele ticket. De kosten van een gereserveerde zitplaats worden niet aan u terugbetaald als u het treinkaartje later dan 4 uur voor vertrek van de trein inlevert en als u het vervoerbewijs wilt inleveren omdat u te laat voor de trein was. Als u te laat bent, kunt u het betaalde geld voor het ticket, met uitzondering van de kosten van een gereserveerde zitplaats, uiterlijk drie uur na vertrek teruggeven.

Aanbevolen: