Hoe Doe Je Mee Aan Het Zandsculpturenfestival In Den Haag

Inhoudsopgave:

Hoe Doe Je Mee Aan Het Zandsculpturenfestival In Den Haag
Hoe Doe Je Mee Aan Het Zandsculpturenfestival In Den Haag

Video: Hoe Doe Je Mee Aan Het Zandsculpturenfestival In Den Haag

Video: Hoe Doe Je Mee Aan Het Zandsculpturenfestival In Den Haag
Video: Vijf vragen over zandsculpturen 2024, Mei
Anonim

Het Scheveningse Zandsculpturenfestival, dat wordt gehouden in de buurt van het beroemde Den Haag, is een wereldberoemd evenement dat strandliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt. Deelnemer worden aan dit festival is zowel eenvoudig als moeilijk tegelijk. De grootste moeilijkheid is, zoals gewoonlijk, talenkennis. Het kan echter ook worden overwonnen.

Hoe doe je mee aan het zandsculpturenfestival in Den Haag
Hoe doe je mee aan het zandsculpturenfestival in Den Haag

Noodzakelijk

  • - het kunnen tekenen of maken van tekeningen op een computer;
  • - kennis van de fysische eigenschappen van nat en droog zand;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om deel te nemen aan het Zandsculpturenfestival in Scheveningen, nabij Den Haag, moet je eerst je eigen project maken. Bewapen jezelf met een penseel en ezel, potlood en papier, kleurpotloden of voer een speciaal programma uit om afbeeldingen te maken. Maak een tekening van wat je op het festival wilt presenteren, zodat het zo dicht mogelijk bij een echte zandsculptuur komt. Onthoud: het zandsculpturenfestival trekt jaarlijks een enorm aantal deelnemers van over de hele wereld, en het is best moeilijk om de jury van de kwalificatieronde hier te verrassen. Het project moet helder, gedenkwaardig zijn en, belangrijker nog, geen metalen structuren of verbindingen bevatten die het zandmengsel bij elkaar houden.

Stap 2

Na voltooiing van het project, simuleer de toekomstige sculptuur in werkelijkheid, vertrouwend op de wetten van de fysica en technologische productie van zandsculptuur. Denk eraan: ver uitstekende delen van het beeld kunnen instorten, door ophoping van water in de diepten van het beeld kan het letterlijk wegkruipen, droog zand heeft andere eigenschappen dan nat zand. Als je zeker weet dat het beeld dat je hebt getekend in werkelijkheid kan worden gebouwd, ga je naar de derde stap.

Stap 3

Stuur een aanvraag voor deelname in welke vorm dan ook naar het e-mailadres van het organiserend comité van het evenement: [email protected]. Bij de aanvraag moet het project van de zandsculptuur dat u gaat uitvoeren worden gevoegd. Houd er rekening mee dat de aanvraag in het Nederlands moet zijn geschreven, die kan worden bijgestaan door een professionele vertaler of online versie.

Stap 4

Wacht op een reactie van het organiserend comité of informeer naar het lot van de aanmelding door het organiserend comité te bellen: 0031 (0) 70-3069911. Houd er rekening mee dat de termijn voor behandeling van de aanvraag twee weken kan bedragen vanaf de datum van ontvangst.

Stap 5

Koop met toestemming van het organiserend comité vliegtickets naar de stad die het dichtst bij Den Haag ligt en ga voor een welverdiende overwinning. U kunt de kwesties van accommodatie en uitvoering verduidelijken door hetzelfde telefoonnummer van het organiserende comité te bellen, zoals eerder aangegeven. Voordat de toespraak begint, wordt aanbevolen om de theorie te herhalen, bijvoorbeeld in gedachten houdend dat de ideale verhouding van materialen voor de constructie van zandsculpturen acht delen droog zand is op één deel water, en het mengen van kleine ronde korrels van zand met grote leidt tot onverwacht prettige resultaten voor een zandbouwer.

Aanbevolen: