Nieuwjaar Vieren In Het Hotel

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar Vieren In Het Hotel
Nieuwjaar Vieren In Het Hotel

Video: Nieuwjaar Vieren In Het Hotel

Video: Nieuwjaar Vieren In Het Hotel
Video: Oud en Nieuw Vieren in een Hotel ✨ WEEKVLOG #20 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een feest van communicatie, maar je kunt communiceren in een meer bescheiden sfeer. Velen geloven dat het leven van volgend jaar zal afhangen van hoe zijn ontmoeting verloopt. Daarom wil ik dat het romantisch, interessant is, gevuld met aangename indrukken en momenten. En om de vakantie te laten slagen, moet alles goed gepland en voorbereid zijn.

Nieuwjaar vieren in het hotel
Nieuwjaar vieren in het hotel

instructies:

Stap 1

Boek vooraf een kamer in het hotel. Dit doe je het beste in het najaar, aangezien er dan mogelijk geen plaats meer is voor het nieuwe jaar. Bespreek ook direct na betaling met de administratie het gewenste avondprogramma.

Stap 2

Bezoek de dag voor de vakantie het hotel en versier de kamer. Hang klatergoud, slingers, ballonnen en plaats overal geurkaarsen. Bespreek het menu zeker met de chef en spreek een tijdstip af waarop het op uw kamer kan worden geserveerd.

Stap 3

In de kamer kun je genieten van elkaars gezelschap. Bereid een cadeau voor je geliefde voor, maar geef het niet zomaar. Bedenk een interessant spel waarin hij het zelf kan vinden. Deze ongebruikelijke manier van het ontvangen van een geschenk zal je zielsverwant nog lang bijblijven.

Stap 4

Ga rond middernacht naar de feestzaal waar het nieuwe jaar wordt gevierd. Het feestelijke programma en de muziek zorgen ervoor dat je je niet gaat vervelen, terwijl je in een onbekende menigte eigenlijk alleen bent. De disco gaat door tot de ochtend, dus je moet van tevoren op krachten komen.

Stap 5

Na het klokkenspel en de toespraak van de president, ga je met de hele menigte naar buiten. Steek vuurwerk af en salueer, brand Bengaalse kaarsen, blaas vuurwerk op en wens iedereen een gelukkig nieuwjaar. Laad jezelf op met een feestelijke stemming en geef het aan de mensen om je heen.

Stap 6

Nadat je naar hartenlust hebt gedanst, bel en bestel je voor een bepaalde tijd een taxi. Neem champagne, mandarijnen mee en geniet 's avonds samen met je geliefde van het prachtige uitzicht over de stad vanuit de ramen van de auto. Bezoek de mooiste en meest schilderachtige plekjes.

Stap 7

Na een prachtige reis keert u terug naar het hotel voor een goede rust en verjonging in een gezellige kamer.

Stap 8

De volgende dag ga je sneeuwscooteren, een stoombad nemen en bowlen of biljarten. Deze vakanties moeten nog lang in je geheugen gegrift blijven.

Aanbevolen: