Hoe Het Chinese Nieuwjaar Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Chinese Nieuwjaar Te Vieren?
Hoe Het Chinese Nieuwjaar Te Vieren?

Video: Hoe Het Chinese Nieuwjaar Te Vieren?

Video: Hoe Het Chinese Nieuwjaar Te Vieren?
Video: Chinees Nieuwjaar: hoe zit dat nou? | NOS op 3 2024, April
Anonim

Nieuwjaar 2012 is volgens de Chinese kalender het jaar van de Zwarte Draak. Om de ontmoeting en viering van het nieuwe jaar symbolisch en leuk te maken, is het de moeite waard om iets te leren over wat dit wezen leuk vindt.

Hoe het Chinese Nieuwjaar te vieren?
Hoe het Chinese Nieuwjaar te vieren?

instructies:

Stap 1

Maak kennis met de Nieuwe 2012 op een ongebruikelijke manier. In de astrologie valt het op met een speciale betekenis. Het kosmische element van het jaar is water, en de draak personifieert karmische beloningen. Met andere woorden, ieder mens zal dit jaar veranderingen meemaken.

Stap 2

Denk aan het uitgaande jaar van de haas voor de klokgelui. Dank dit kalme, vredige dier voor alles wat hij je het afgelopen jaar heeft gegeven. Doe in de eerste minuten van het komende jaar een wens, die gebaseerd moet zijn op de triomf van goed en recht. Het zal zeker uitkomen.

Stap 3

Denk van tevoren na over het scenario van de vakantie. De draak is geïnteresseerd in alles wat nieuw en ongewoon is. Breng daarom nieuwigheid aan op de dag van aankomst en voeg zoveel mogelijk originele ideeën toe. Bereid interessante en ongewone geschenken en groeten voor.

Stap 4

Vergeet niet dat het belangrijkste element van de Black Dragon water is. Daarom zal alles met betrekking tot dit element geschikt zijn. Veel muziek en liedjes, piraten- en zeemeerminkostuums voor de maskerade, zeevruchtenmenu, enz.

Stap 5

De draak houdt van plezier en beweging. Beweeg daarom meer op de dag van zijn ontmoeting en het hele jaar door. Organiseer opruiende disco's, carnavals, danswedstrijden. Bereid zoveel mogelijk grappige grappen voor, leer grappige liedjes, anekdotes en toasts. Veel plezier en vrolijk elkaar op.

Stap 6

Ga voor tinten water bij het kiezen van een kleur voor je vakantiekleding, of kies juist voor fel rood en geel. Gouden details zullen je outfit perfect aanvullen.

Stap 7

Kies bij het kiezen van een menu voor de tafel voor visgerechten, waarvan er meerdere moeten zijn, en gebruik ook meer kruiden en hete smaakmakers. De waterdraak houdt van alles wat vers bereid is. Gebruik daarom meer vers voedsel, kruiden, kook geen halffabrikaten en beperk het aantal conserven.

Aanbevolen: