Hoe Feliciteer Je Een Kind Op 1 September?

Hoe Feliciteer Je Een Kind Op 1 September?
Hoe Feliciteer Je Een Kind Op 1 September?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Kind Op 1 September?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Kind Op 1 September?
Video: Dimash - Gefeliciteerd met 1 september / KazNUI - Kennisdag / Plechtige lijn online 2024, April
Anonim

Kennisdag moet een feestdag zijn voor een kind, een langverwachte gebeurtenis. De taak van ouders is om te proberen het begin van het schooljaar zo aangenaam mogelijk te maken, zodat de positieve instelling lang blijft bestaan. Je moet het kind op 1 september feliciteren en een klein familie-evenement voor hem houden, bovendien moet de vakantie niet alleen voor kinderen worden georganiseerd, maar ook voor middelbare en middelbare scholieren.

Hoe feliciteer je een kind op 1 september?
Hoe feliciteer je een kind op 1 september?

Bereid een plechtige en tegelijkertijd vrolijke felicitatie voor. Om een feestelijke sfeer te creëren, kun je je huis decoreren met bloemen, ballonnen en een poster "Vanaf 1 september" toevoegen. Zoek goede felicitatieverzen of bereid een korte toespraak voor. Het mag geen banale vermaningen bevatten en bovendien verwijten dat het kind zich daarvoor niet goed genoeg heeft gedragen of niet goed heeft gestudeerd. School is niet alleen dagboeken en cijfers, maar ook nieuwe kennis, goede leraren, vrienden, interessante evenementen, enz. Focus op deze punten.

Als uw kind al kan lezen, kunt u een kleine muurkrant voor hem maken met felicitatieverzen en prachtige foto's. Hij zal graag naar de foto's kijken, vooral als je er grappige opmerkingen aan toevoegt. Hoe jonger je leerling is, hoe meer afbeeldingen er moeten zijn en hoe minder tekst. Als het kind alleen naar het eerste leerjaar gaat en nog steeds niet snel genoeg kan lezen, overhandig hem dan plechtig de "eerste klasser-medaille", terwijl hij een korte felicitatietekst zegt.

Bedenk dat 1 september in de eerste plaats een feestdag is voor een student. Probeer de dag leuk te maken voor uw kind. Bak een cake en nodig de vrienden van de student uit die hij wil zien. Als er familieleden aanwezig zijn op de feestdag, vraag hen dan om een kleine felicitatie voor te bereiden in vers of proza. Als uw kind er al lang van gedroomd heeft een dierentuin, circus, etc. te bezoeken, neem hem dan mee op Kennisdag. Laat het begin van het schooljaar herinnerd worden als een prachtige gebeurtenis die alleen verbonden is met aangename indrukken.

Feliciteer de student op 1 september, vergeet de geschenken niet. Het kind kan blij zijn met een origineel etui, een set stiften of een mooi notitieboekje. Als het erg moeilijk is voor je kind om 's ochtends op te staan, geef hem dan een grappige babywekker met een grappig melodietje. Een scholier die graag naar foto's kijkt, kan een album met een set stickers krijgen. Dergelijke albums bevatten interessante en tegelijkertijd nuttige informatie over verschillende onderwerpen. Door de juiste foto's te vinden en te plakken, en opmerkingen te lezen, leren kinderen veel.

Aanbevolen: