Hoe Maak Je Je Eigen Trouwdecoratie Op Een Auto?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Trouwdecoratie Op Een Auto?
Hoe Maak Je Je Eigen Trouwdecoratie Op Een Auto?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Trouwdecoratie Op Een Auto?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Trouwdecoratie Op Een Auto?
Video: Wedding Hacks 39: DIY Wedding Car Decoration 2024, April
Anonim

Nu krijgen de pasgetrouwden een groot aantal bureaus aangeboden die zullen helpen om een bruiloft professioneel uit te voeren. Dergelijke bureaus bieden u absoluut alles, van de bruiloftsstoet en de decoraties tot servetten op feestelijke tafels. Met zo'n variëteit willen veel paren echter persoonlijk deelnemen aan het huwelijksplan, om zo te zeggen, om hun eigen handen in het proces te steken. Iemand maakt exclusieve huwelijksuitnodigingen met zijn eigen handen, iemand verbindt zich ertoe om zelf de huwelijksstoet te versieren.

Hoe maak je je eigen trouwdecoratie op een auto?
Hoe maak je je eigen trouwdecoratie op een auto?

instructies:

Stap 1

U kunt uw trouwauto versieren met een boeket verse bloemen. Zelfs het boeket zelf kan met een beetje fantasie met je eigen handen worden gemaakt. De meest gebruikelijke en eenvoudige manier is om een nylon gaas over de motorkap van de auto te trekken en er een bloemstuk aan te bevestigen. Mocht dit voor jou toch niet helemaal handig zijn, dan is er altijd een bloemenwinkel in de buurt, waar ervaren bloemisten je graag helpen.

Stap 2

De motorkap en kofferbak van de auto's van de trouwstoet worden prachtig versierd met linten. Het kan nylon, papier en tape zijn met afbeeldingen. Meestal zijn de linten bevestigd aan elastische banden, die van tevoren moeten worden genaaid.

Stap 3

Rozen zien er geweldig uit op satijnen linten. Rozen kunnen worden gemaakt van linten van een andere kleur, golfpapier of gekleurd plastic.

Stap 4

Voor één bloem heb je een lint van gemiddelde breedte en ongeveer een meter lang nodig. Laat ongeveer 15 cm tape naar beneden hangen, wikkel de rest van de tape in de palm van je hand tot er 20 cm overblijft tot het einde van de tape. Dit deel moet door alle ringen worden geregen en aan het vrije uiteinde worden vastgemaakt.

Stap 5

Een andere traditionele decoratie van een bruiloftsstoet zijn ballonnen. Ze kunnen overal worden bevestigd. Beknibbel echter niet op de kwaliteit van de ballonnen als u ze in ieder geval tot de reis naar de plaats van het feest wilt bewaren.

Stap 6

Op de autonummers kunnen stickers met speelse handtekeningen of de namen van het bruidspaar geplakt worden.

Aanbevolen: