Wat Te Geven Schorpioen

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Schorpioen
Wat Te Geven Schorpioen

Video: Wat Te Geven Schorpioen

Video: Wat Te Geven Schorpioen
Video: Alles over Schorpioen, Wat is de Betekenis van dit Sterrenbeeld | Sterrenbeelden 2024, Maart
Anonim

Een goed cadeau maken voor Schorpioen is niet zo eenvoudig. Dit sterrenbeeld geeft de voorkeur aan alles wat mysterieus, ongewoon, mooi is. De sensuele en moeilijke Schorpioen krijgt het beste iets ongewoons, misschien met een vleugje seks.

Wat te geven Schorpioen
Wat te geven Schorpioen

Vreemd genoeg is het eerste waar je op moet letten bij het geven van een cadeau aan Schorpioen de verpakking. Verstop je cadeau in meerdere dozen of lagen bruin papier. Schorpioen zal het proces van het ophalen van het geschenk waarderen, hij zal het plezier rekken en al deze lagen papier voor een zeer, zeer lange tijd uitrollen.

wat kun je aan Schorpioen geven?

Als je een hechte relatie hebt met een Schorpioen, geef hem of haar dan iets met een vleugje erotiek en seks. Het kan luxe lingerie zijn (zowel ondergoed als beddengoed), een liefdesverhaal, een exclusief beeldhouwwerk met een erotisch thema.

Als je relatie niet hecht genoeg is, geef ze dan iets met een vleugje mysterie. Een goede nieuwe detective, een telescoop, een puzzel van hoge kwaliteit - dit alles zal een echte Schorpioen verrukken. Er is ook een tweede optie, geef ze iets adrenaline-pompends. Certificaat voor parachutespringen of deltavliegen.

Schorpioen waardeert goede chocolade, dus verwen hem met een geweldige doos chocolaatjes of een chocoladefontein.

Als je bang bent dat jouw specifieke Schorpioen-vriend dit allemaal niet leuk zal vinden, kies dan een parfum voor zo iemand. Het is het beste (tenzij je Schorpioenvriend natuurlijk allergisch is) om een parfum of eau de toilette te kiezen die kruidnagel, citrusvruchten, wilde bloemen of citroenmelisse bevat, aangezien dit geuren van Schorpioen zijn.

Maak je geen zorgen als Schorpioen het geschenk niet voor je opent. Voor dit sterrenbeeld is dit proces een zeer intieme ervaring.

Sieraden zijn het perfecte cadeau voor dit sterrenbeeld, dus wees niet bang om ze iets duurs en verfijnds te geven als de financiën het toelaten. Sieraden met smaragden, turkoois, granaatappels of chrysolieten zullen de schoonheid en verfijning van Schorpioen benadrukken, er sprankeling en chic aan toevoegen.

Mannen moeten iets krijgen dat op hun kracht wijst. Een verzamelwapen of zeldzaam pantser, een simulator of een boek over prachtige ontdekkingen. Als cadeau voor een Schorpioen-man zijn zijn portret, in opdracht van de kunstenaar, een speciaal voor hem geschreven gedicht of een ongewone mannelijke decoratie in de vorm van een schorpioen geschikt.

Cadeaus voor het Schorpioenmeisje

Een Schorpioen-vrouw moet bloemen krijgen. Ze accepteren elk boeket met vreugde en dankbaarheid, omdat hun verjaardag in het koude seizoen valt en de bloemen ze mentaal terugbrengen naar de zomer. Kies iets ongewoons, sierlijks, onvoorspelbaars ingericht. Blauwe rozen, ongewone orchideeën, lelies - al deze bloemen zien er erg goed uit, zowel in een enkel exemplaar als als onderdeel van een complex bloemstuk. Het is beter om een mand met bloemen te bestellen, waarin de bloemen lang vers blijven. Zo'n mand kost minder dan een enorme "bezem" rozen en zal veel meer vreugde brengen. En het Schorpioen-meisje zal je smaak waarderen.

Aanbevolen: