Hoe Feliciteer Je Je Beste Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Beste Vriend
Hoe Feliciteer Je Je Beste Vriend

Video: Hoe Feliciteer Je Je Beste Vriend

Video: Hoe Feliciteer Je Je Beste Vriend
Video: Trio met je beste vriend? - WIE IS DE SJAAK? 2024, April
Anonim

De oorspronkelijke verjaardag is een feestdag uit de kindertijd. Verjaardagen vervangen elkaar van jaar tot jaar en brengen ons nieuwe, onvergetelijke indrukken, vreugde en glimlachen. Verjaardag is een trieste feestdag, zal iemand zeggen. En dat zou een vergissing zijn. Je moet tenslotte blij zijn voor jezelf en niet verdrietig zijn over het verleden. Hoe meer iemand zich verheugt over zichzelf, hoe meer innerlijke kracht en gezondheid hij heeft. Het is dus absoluut noodzakelijk om je te verheugen op je verjaardag, zo ben je origineel als je zomaar gelukkig kunt zijn.

Fijne verjaardag
Fijne verjaardag

Het is nodig

Slim, verlangen

instructies:

Stap 1

Het is heel goed om een ongewoon verjaardagsfeestje te hebben. Ontwerp op meesterlijke wijze een cadeaubon (zelf gemaakt of gekocht), daarin een sprookje bedenken en schrijven over de jarige. Waarin prachtig is te schilderen wat een braaf meisje ze opgroeide en hoe geweldig ze werd. Als ze volwassen is geworden, hoe succesvol en mooi ze is geworden, en vertel dan wat haar in de toekomst te wachten staat. Eens vond de boze kale baas een goede leider in haar en besloot haar te benoemen als zijn eigen plaatsvervanger, en na een bepaalde periode - als de directeur van zijn nieuwe bedrijf, "… trouwde met een geweldige prins in een rode Ferrari, en dus Aan."

Stap 2

Daarna zou een vriend uit het raam moeten kijken en daar een limousine zien. Vanuit de limousine moet ze begrijpen wat deze limousine precies op haar wacht. Nadat ze naar de auto is gegaan, laat je een bos ballonnen los en feliciteer je haar met haar verjaardag.

Je rolt door de stad en kijkt naar oude foto's. Je kunt naar de attracties gaan, schommelen en suikerspin eten en je jeugd herinneren (op dit moment maakt een fotograaf foto's van je, die de jarige niet mag zien).

Stap 3

Als je dit allemaal zat bent, ga dan naar een vooraf geboekte sauna, restaurant, huis (naar eigen goeddunken). Wanneer je de kamer binnenkomt, blinddoek je je vriend en open je de deur. En er is een gedekte tafel, in de kring van de mensen die haar het meest dierbaar zijn. Organiseer al op het evenement een kussengevecht, opgeblazen ballonnen met confetti of snoep.

Aanbevolen: