Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Geld?
Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Geld?

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Geld?

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Geld?
Video: Vals geld en hoe je het kunt herkennen 2024, April
Anonim

Bij het nadenken over wat het bruidspaar te geven voor een bruiloft, een vriendin voor een verjaardag of jonge ouders voor de geboorte van een kind, kiezen velen voor geld. Meestal wordt geld gegeven in witte of gekleurde enveloppen, maar er zijn meer originele manieren om zo'n geschenk te presenteren.

Hoe geef je op een originele manier geld?
Hoe geef je op een originele manier geld?

instructies:

Stap 1

Een uitstekend en symbolisch geschenk is geld op de bank. Je kunt elk geld in een buis draaien, versieren met een lint, het in een glazen pot doen en de pot zelf met een deksel oprollen, zodat je hem alleen met een blikopener kunt openen. In plaats van een gewone pot kun je een glazen vaas of zelfs een klein rond aquarium gebruiken. In dit geval wordt de hoes vervangen door een mooi stuk stof dat is vastgebonden met een lint.

Stap 2

Een andere optie, hoe je op een originele manier geld kunt geven, is om het in een doorzichtige ballon te doen. Samen met geld, dat ook in buizen moet worden gerold, kan confetti worden gevouwen tot een bal voor schoonheid. Met zo'n geschenk verrijk je niet alleen de persoon, maar geef je hem ook een goed humeur.

Stap 3

U kunt geld doneren in een doos bonbons. Als het snoepje is ingepakt, kun je elk snoepje in geld verpakken. Een andere manier is om netjes opgevouwen biljetten in plaats van snoep te plaatsen. Zo'n geschenk zal een echte verrassing zijn.

Stap 4

Je kunt op een originele manier geld geven aan een geldboom (een andere naam voor een plant is een dikke vrouw). Je moet een rekening aan de bladeren binden. Dan rechtvaardigt de boom zijn naam en wordt hij ook een sieraad in het huis van de persoon aan wie het geschenk is bedoeld. Voor schoonheid en helderheid kan de bloem worden versierd met linten en kunstbloemen.

Stap 5

Je kunt zelf een bloem van de biljetten maken - draai de rozen en maak er een boeket van. Zo'n bekwaam geschenk vereist natuurlijk de vaardigheid om bloemen van papier te maken. Dit kan worden geholpen door deskundige mensen die u, tegen een vergoeding, helpen bij het maken van een geldboeket.

Stap 6

Een ander origineel idee is om een geldtapijt te maken. In nieuwe bestanden moet u voorzichtig drie biljetten naast elkaar leggen en vervolgens de bestanden in de vorm van een rechthoek aan elkaar bevestigen. Zo'n tapijt, gepresenteerd met een passende toast, zal een geweldig cadeau zijn.

Aanbevolen: