Waar Te Vieren 8 Maart

Inhoudsopgave:

Waar Te Vieren 8 Maart
Waar Te Vieren 8 Maart

Video: Waar Te Vieren 8 Maart

Video: Waar Te Vieren 8 Maart
Video: [Terugkijken] Eerste termijn Kamer - Debat over het eindverslag van de informateur - Tweede Kamer 2024, April
Anonim

De feestdag, volledig gewijd aan vrouwen, wordt al meer dan een decennium gevierd. En elk jaar moeten mannen op deze dag een moeilijk probleem oplossen: hoe een vakantie door te brengen en wat aan vrouwen te presenteren, zodat deze dag herinnerd zal worden en veel aangename indrukken zal opleveren. Ideaal als 8 maart in een gezellig gezelschap of tête-à-tete wordt gehouden.

Waar te vieren 8 maart
Waar te vieren 8 maart

instructies:

Stap 1

Als je een goed ontwikkelde fantasie hebt, zal het niet moeilijk zijn om iets origineels te bedenken, gebaseerd op het klassieke scenario van het vieren van 8 maart. Zo is het gebruikelijk om Vrouwendag samen of met vrienden in een restaurant te vieren. Als je besluit om deze dag samen door te brengen, voeg dan een paar aangename verrassingen toe aan je gebruikelijke diner. Bestel bijvoorbeeld vooraf een taart in de vorm van een hart of het cijfer "8" en vraag binnen om een cadeau te verbergen (een ring, oorbellen of andere decoratie). Wanneer het diner eindigt met een taart, nodigt u het meisje uit om het aan te snijden. Probeer je geliefde uitgebreid te hinten op de aanstaande verrassing door om te beginnen een boeket bloemen te geven. Anders zal het meisje de hele avond nadenken over hoe je je zou kunnen beperken tot slechts één boeket.

Stap 2

Een vrouw zal op het toppunt van gelukzaligheid zijn als je aanbiedt om 's avonds thuis te blijven en haar' s ochtends een abonnement op een schoonheidssalon geeft of een envelop met geld om te winkelen overhandigt. Terwijl ze zich koestert in een bubbelbad met zeemineralen of nieuwe dingen koopt, bereidt u een ongewoon en zeer smakelijk gerecht voor, dekt u de tafel mooi, steekt u kaarsen aan, schikt u vazen met bloemen rond de tafel. Zo'n verrassing zal voor haar onvergetelijk zijn. Als je geen moed vat, regel dan aan het eind van de avond een privédans voor je geliefde, waarbij je al je charme verbindt - ze zal deze avond nauwelijks vergeten.

Stap 3

Begin maart is het nog behoorlijk koud, maar het lentegevoel is al aanwezig. Nodig daarom je helft de stad uit voor een picknick en kies hiervoor een mooie plek uit. Bewaar alles van tevoren om de vakantie niet te bederven met vergoedingen en de aankoop van noodzakelijke producten. Het zal beter zijn als ze op het laatste moment of onderweg te weten komt over de reis buiten de stad. Als je een geweldige plek kent waar je niet alleen champagne kunt drinken en barbecuen, maar ook de schoonheid kunt bewonderen, bereid deze plek dan van tevoren voor door een fles wijn met glazen in een sneeuwbank te verstoppen. Aangekomen op de plaats, "per ongeluk" een verrassing vinden en aanbieden om de fles te ontkurken.

Aanbevolen: