Waar 8 Maart Vieren Met Een Vriend

Inhoudsopgave:

Waar 8 Maart Vieren Met Een Vriend
Waar 8 Maart Vieren Met Een Vriend

Video: Waar 8 Maart Vieren Met Een Vriend

Video: Waar 8 Maart Vieren Met Een Vriend
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, April
Anonim

Traditioneel wordt 8 maart gevierd op het werk, met collega's, of met je geliefde, als die er is. Maar deze feestdag is voor vrouwen, en met veel meer plezier kan het gevierd worden in een vrouwelijk team, met hechte gelijkgestemde vrienden.

Waar 8 maart vieren met een vriend
Waar 8 maart vieren met een vriend

instructies:

Stap 1

Wat is de beste manier om meisjes op te vrolijken? Nou ja, shoppen natuurlijk! Neem je vrienden in een armvol en ga op een spannende reis door de winkelcentra. Naast het feit dat er op deze dag altijd veel interessante voordelige aanbiedingen in de winkels te vinden zijn, kun je gewoon een leuke tijd hebben met het kiezen van de dingen die je leuk vindt, waar je gewoonweg niet zonder kunt.

Stap 2

Nou, hoe zit het met 8 maart zonder geschenken? Geef elkaar iets leuks: cosmetica, een schattige sjaal, je favoriete boek. Na een aangenaam, maar nog steeds vermoeiend winkelen, kunt u naar een gezellige coffeeshop gaan en ontspannen met een kopje aromatische koffie en een stuk verleidelijk dessert - denk niet aan extra kilo's, op deze dag moet u uzelf gewoon verwennen en plezier hebben.

Stap 3

Alle meisjes op 8 maart, zoals altijd, moeten er gewoon prachtig uitzien. Ga met een vriend of vriendin naar de spa, waar je een paar uur kunt vertoeven met veel plezier voor lichaam en geest. Manicure, massage met aromatische oliën, gezichtsbehandeling - kies je eigen weg en geniet.

Stap 4

Als je ziel om vakantie en uitgaan vraagt, ga dan gerust met je vrienden naar een fatsoenlijk etablissement. Je kunt rustig zitten in een gezellig café met een aangename sfeer en ontspannende muziek, of je kunt naar een karaokebar gaan en plezier hebben met het zingen van je favoriete liedjes. Een uitstapje naar een bowlingclub of ijsbaan zal uw vakantie spannender en spannender maken.

Stap 5

Als je liever een meer ontspannen tijdverdrijf hebt, dan kun je een klein vrijgezellenfeestje organiseren met je vrienden thuis, het beste van alles op het platteland, buiten de stad. Neem veel romantische films met je favoriete acteurs, de allerbeste drankjes en lekkers mee. Geef een pyjamafeestje, doe wat gek, bespreek spannende maar zeer leuke onderwerpen, regel een verkleedfotoshoot.

Stap 6

Als je de kans en het verlangen hebt, ga dan een paar dagen op een toeristische tour. Het is niet nodig om buitenlandse reizen te kiezen, je kunt gewoon naar die stad met een interessante geschiedenis of natuur, waar je nog nooit bent geweest. In dit geval zijn avonturen en nieuwe indrukken zeker voor u gegarandeerd.

Aanbevolen: