Waar Te Gaan Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op 8 Maart
Waar Te Gaan Op 8 Maart

Video: Waar Te Gaan Op 8 Maart

Video: Waar Te Gaan Op 8 Maart
Video: Podcast - 8 maart 2021: Hoe kun je de Bitcoin-prijs voorspellen? 2024, April
Anonim

Omdat 8 maart een voorjaarsvakantie is, kun je besparen op je reis. Touroperators bieden deze maand mooie kortingen aan. De keuze van de route hangt af van de smaak van toeristen, maar tegenwoordig kun je een tour organiseren naar bijna overal ter wereld.

Waar te gaan op 8 maart
Waar te gaan op 8 maart

instructies:

Stap 1

Als het je doel is om je partner of vriendin een plezier te doen, nodig haar dan uit om naar Griekenland te gaan. Ten eerste kunt u genieten van de prachtige natuur, excursies bezoeken en tegelijkertijd hoogwaardige bontproducten kopen, aangezien in Griekenland de winkels die ze verkopen in maart aanzienlijke kortingen bieden aan klanten.

Stap 2

Om in maart comfortabel te zonnen en te ontspannen, kiest u het beste voor een reis naar Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije of Tunesië. Het is op dit moment erg warm in Thailand en er valt praktisch geen regen. Houd je niet van de hitte, kies dan voor de Emiraten, gedurende de dag loopt de temperatuur op tot +26°C. In Turkije is het op dit moment koel weer, maar het is mogelijk om gebruik te maken van de verwarmde zwembaden. Daarnaast gaan skiliefhebbers er heen. In Tunesië is het in het voorjaar koud, maar de prijzen in de resorts zijn het laagst.

Stap 3

Een win-win-optie voor het vieren van 8 maart is een reis naar de Canarische Eilanden, waarvan Tenerife de grootste is. In maart is het hier uitstekend weer. Als de luchttemperatuur overdag + 24 ° C is, warmt het water op tot + 21 ° C. U kunt genieten van de kiezelstranden, de gele zandstranden bewonderen die van de bodem van de Atlantische Oceaan zijn opgeschept, de frisse lucht inademen en genieten van al het entertainment dat op de eilanden wordt geboden.

Stap 4

Als je vriendin of vrouw van buitenactiviteiten houdt, nodig haar dan uit om 8 maart door te brengen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Andorra. In de resorts van deze landen kunt u skiën, paardrijden of fietsen, of u kunt gewoon ontspannen, genietend van het uitzicht op de natuur en de frisse lucht. In landen als Polen, Bulgarije en Slowakije wacht je een vergelijkbare, maar iets ingetogener vakantie.

Stap 5

Als je geen vakantie hebt, maar wel een reis wilt maken op 8 maart, maak dan gebruik van weekendtours. U kunt een excursie maken naar de Baltische staten, Oekraïne, of twee steden bezoeken, bijvoorbeeld St. Petersburg en Moskou. Een goede optie voor een reis is een eendaagse excursie naar een van de oude Russische steden. Je zult je reis naar Tver of Uglich voor altijd herinneren als je een geliefde naast je hebt.

Aanbevolen: