Hoe Een Dag Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dag Te Regelen?
Hoe Een Dag Te Regelen?

Video: Hoe Een Dag Te Regelen?

Video: Hoe Een Dag Te Regelen?
Video: Hoe is het om GUL te zijn? #nieuwsgierig | Gierige Gasten 2024, April
Anonim

Tijdsplanning is de sleutel tot succes in elk bedrijf. U weet altijd wat u moet doen en wanneer. Daarom is het een vroege planning die bijdraagt aan de rationele inrichting van de dag.

Het apparaat van de dag begint met zijn planning
Het apparaat van de dag begint met zijn planning

instructies:

Stap 1

Start een dagplanner. Door op te schrijven wat je van plan bent te doen, kun je altijd nagaan wat je had moeten doen. Bovendien, als je een goed ontwikkeld visueel of motorisch geheugen hebt, zal het feit van schrijven alleen al dienen om plannen beter te onthouden.

Stap 2

Schrijf de avond ervoor alles op wat je morgen moet doen. Schrijf indien nodig de begintijd van de vergadering of het evenement en het geplande einde. Laat wat tijd tussen de afspraken. Ten eerste moet je naar de plaats van een nieuwe ontmoeting gaan, ten tweede moet je je mentaal voorbereiden en ten derde is overmacht mogelijk.

Stap 3

Geef naast het evenement of de activiteit een volledige lijst van alles wat nuttig voor je kan zijn: materialen, tools, telefoontjes, gesprekken. Zorg vooraf voor het voorbereiden van de benodigde informatie en andere middelen.

Stap 4

Voer je plannen uit zodat je nog vijf minuten over hebt. Probeer ze niet bezig te houden met wat ongeplande zaken, maar ontspan, rust uit, prijs jezelf voor de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk. Ga dan naar het volgende.

Aanbevolen: