Hoe Word Je Een Succesvolle Clubbeheerder?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Een Succesvolle Clubbeheerder?
Hoe Word Je Een Succesvolle Clubbeheerder?

Video: Hoe Word Je Een Succesvolle Clubbeheerder?

Video: Hoe Word Je Een Succesvolle Clubbeheerder?
Video: Converteer PDF naar Word-document 2024, Mei
Anonim

Aan het begin van de carrière van elke restaurateur, bestuurder of clubdirecteur, rijst de vraag hoe succes te behalen, hoe ervoor te zorgen dat de instelling wordt bezocht. Om succesvol te worden in de restaurantbusiness, moet je marketingkwesties competent benaderen, evenementen organiseren, je moet rekening houden met veel nuances.

Hoe word je een succesvolle clubbeheerder?
Hoe word je een succesvolle clubbeheerder?

instructies:

Stap 1

Stel het perfecte team samen, wees voorzichtig met rekruteren. Obers moeten stressbestendig zijn en absoluut niet-conflicterend, attent, beleefd, proberen deze kwaliteiten tijdens het interview te identificeren. Bestudeer de HR-literatuur, het beschrijft in detail hoe bepaalde kenmerken van de sollicitant te identificeren. Koks moeten goed koken, netheid en hygiënische normen in de keuken in acht nemen. Proef zeker enkele van hun gerechten. De barman moet in staat zijn om snel en efficiënt cocktails te bereiden, de fijne kneepjes van de productie van alcoholische dranken kennen.

Stap 2

Organiseer themafeesten, bartendershows. Evenementen moeten overeenkomen met de evenementen en seizoenen, de zomer is bijvoorbeeld beter voor schuimfeesten, op feestdagen zoals nieuwjaar, 8 maart, 23 februari, zo populair onder jongeren op Valentijnsdag, Halloween en studentendag, uw club moet zeker een grandioos feest geven. Nodig beroemde dj's uit, organiseer concerten.

Stap 3

Om feesten te organiseren moet je sponsors kunnen aantrekken, goed leren onderhandelen of hiervoor een PR-manager inhuren. Naast financiële steun organiseren sponsors sponsorfeesten waar veel mensen naar toe komen en een groot aantal mensen zal het aantrekken van nieuwe sponsors mogelijk maken.

Aanbevolen: