Hoe Speel Je Spiderman-helden En -schurken?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Spiderman-helden En -schurken?
Hoe Speel Je Spiderman-helden En -schurken?

Video: Hoe Speel Je Spiderman-helden En -schurken?

Video: Hoe Speel Je Spiderman-helden En -schurken?
Video: ToonSchool Cartoonschule, Lesson #4, Spiderman 2024, Mei
Anonim

Elke kaart in de Spider-Man Heroes & Villains-serie bevat een Marvel-stripfiguur. Elke held en schurk heeft zijn eigen kwaliteiten, zoals kracht, intelligentie, snelheid, vechtkunsten en speciale vaardigheden. Daarnaast kunnen er niet alleen kaarten worden verzameld, maar ook gespeeld.

Hoe speel je Spiderman-helden en -schurken?
Hoe speel je Spiderman-helden en -schurken?

instructies:

Stap 1

Verdeel de kaarten gelijkelijk over alle spelers. Laat elke speler de eerste kaart van zijn stapel open omdraaien. Spreek af of bepaal met behulp van een telrijm wie de eerste speler zal zijn. Hij moet de categorie met de hoogste scores op de kaart selecteren en een naam geven. De tweede speler zoekt de genoemde categorie tussen zijn kaarten en leest het aantal punten voor dat daarmee overeenkomt. Als de eerste speler meer punten op de kaart heeft, dan wint hij de eerste ronde en neemt hij de kaart van de tegenstander. Daarna moeten beide kaarten helemaal onderaan je stapel worden gelegd. Degene die alle kaarten heeft, wint.

Stap 2

Verzamel de kaarten van alle spelers, schud en deel gelijk, laat er één achter en leg deze open. Spreek vooraf af welke categorie parameters u wilt spelen. Het kan kracht, intelligentie, behendigheid, enz. De eerste speler moet een kaart bovenop plaatsen die de oorspronkelijke kaart overschrijdt in termen van zijn parameters. De volgende spelers doen hetzelfde totdat iemand de bovenste kaart kan verslaan. De speler wiens kaart niet kan worden verslagen, neemt de hele stapel voor zichzelf. De winnaar is degene met de meeste kaarten.

Stap 3

Leg de twaalf kaarten met de afbeelding naar beneden in twee rijen. Leg nog twee kaarten apart. Neem een willekeurige kaart en noem de categorie parameters waarmee u wilt spelen. De tweede speler moet een kaart uit de rij er tegenover nemen. De parameters van beide kaarten worden vergeleken en degene die de grootste heeft neemt beide kaarten voor zichzelf. De speler met de meeste kaarten wint. Als de kaarten gelijk verdeeld zijn, los je het geschil op met twee openstaande kaarten.

Stap 4

Verdeel de kaarten zo dat niemand van tevoren hun voorkant kan zien. Definieer de categorie parameters waarmee u de kaarten wilt vergelijken. Leg bonuskaarten opzij. Kies één kaart tegelijk met je tegenstander uit je stapels. Vergelijk ze voor de geselecteerde categorie parameters. Degene met de beste parameters wint de ronde en neemt de kaarten. Pak alle kaarten van je tegenstander om het spel te winnen.

Aanbevolen: