Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Deur met 3-puntsluiting - Aannemer bouwbedrijf Epe: Wissel Bouw 2024, Mei
Anonim

Al eind november beginnen de straten van de stad zich te kleden voor het nieuwe jaar - feestelijke verlichting, kleurrijke posters en vrolijk lachende kerstman en Snegurochka verschijnen. Ook jij kunt meedoen aan de nieuwjaarscampagne door je voordeur te versieren.

Hoe versier je je voordeur voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je je voordeur voor het nieuwe jaar?

Een sneeuwpop gemaakt van afvalmateriaal schrikt gasten niet af

Kransen gemaakt van vuren takken met glanzende ballen, die traditioneel deuren versieren voor het nieuwe jaar, verrassen niemand meer. Het maken van figuren van Santa Claus en Snow Maiden is een moeilijke taak en het resultaat is niet altijd uitstekend. Het is veel gemakkelijker om een sneeuwpop te maken als decoratie voor de voordeur voor het nieuwe jaar.

Het speelgoed bestaat uit drie ballen of cirkels en een decoratieve rand. Basisonderdelen kunnen worden gemaakt van sprankelende regen, pluizig wit garen of watten, schuimplaten of schuimballen. Je moet drie cirkels van verschillende groottes uit karton knippen en het geselecteerde materiaal voor de sneeuwpop erop lijmen.

Je kunt de decoratie een elegante uitstraling geven met behulp van oude kinderkleding. Bind een lichte sjaal om de nek van de figuur, zet een hoed op het hoofd en wanten op de handvatten.

Neem een echte wortel en snijd deze in de lengte door, dit deel is de neus van de sneeuwman. Plak het met dubbelzijdig plakband op het gezicht van het speelgoed. Maak de ogen van knopen of grote kralen.

Om de sneeuwpop meer dan eens als nieuwjaarsdecoratie te kunnen gebruiken, lijmt u alle details op dik dik karton. Maak een lus aan de bovenkant van een veter of lint waarvoor je het speeltje aan de deur gaat hangen.

Traditionele nieuwjaarskrans

Gebruik flexibele kunsttakken om een feestelijke heldere krans te maken om je voordeur te versieren, want echte sparren poten brokkelen snel af. Als de deur groen is geverfd, neem dan takken met zilveren naalden zodat de decoratie niet verloren gaat tegen de donkere achtergrond. Vorm een krans van pluizige twijgen en zet deze vast met dun draad.

Het is beter om onbreekbaar speelgoed te nemen voor decoratie. Hun kleuren kunnen heel verschillend zijn, kijk welke tinten het beste kunnen worden gecombineerd met de kleur van de deur en muren. Bevestig het speelgoed met draad, verberg de staarten aan de achterkant van de krans.

Geurige decoraties voor de binnenkant van de deur

Nieuwjaarsgeuren zijn mandarijnen, verse dennennaalden en gebak. Om u en uw dierbaren direct bij thuiskomst te omhullen, hangt u een speciale krans aan de deur.

De decoratie kan worden geassembleerd tot een krans van dunne sparrentakjes, kleine mandarijnen, kaneelstokjes vastgebonden met heldere satijnen linten. Dit alles kan mooi in een kleine rieten mand worden gedaan en aan de haak worden gehangen vanaf de binnenkant van de deur. Alle ingrediënten van de decoratie kunnen elke dag worden vernieuwd, zodat de geuren niet verzwakken.

Je kunt ook stokjes gedrenkt in natuurlijke etherische oliën van naaldbomen, mandarijnen en kruiden gebruiken voor een geurige krans. Voeg elke dag een druppel olie uit een pipet toe om de geur te versterken.

Aanbevolen: