Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Halloween
Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Halloween

Video: Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Halloween

Video: Hoe Versier Je Je Voordeur Voor Halloween
Video: Hoe schilder je een voordeur? | Schilderstips 2024, April
Anonim

Halloween klopt op de deur. Spannende voorbereiding, kostuums, plezier wachten op je. Als je nog niet hebt besloten hoe je je huis voor Halloween wilt versieren, kun je slechts één accent toevoegen ter ere van de vakantie - versier de voordeur van het huis in een mystieke stijl.

Hoe versier je je voordeur voor Halloween
Hoe versier je je voordeur voor Halloween

Noodzakelijk

  • - verband of doek;
  • - takken of wijnstokken;
  • - papier en lijm;
  • - wollen draden;
  • - kunstmatige slangen en spinnen.

instructies:

Stap 1

Het eerste idee is om verband te gebruiken om de deur voor Halloween in een mummie te veranderen. Voor een meer dramatisch effect kunt u ogen toevoegen die van achter het verband naar buiten gluren. Ogen maken is eenvoudig - je moet ze uit gekleurd papier knippen en ze lijmen, zoals weergegeven in de afbeelding.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Het tweede idee van hoe je een deur voor Halloween met je eigen handen kunt versieren, is om een zwerm vleermuizen na te bootsen. Ze moeten ook uit papier worden geknipt en aan de deur worden geplakt om de muizen eruit te laten zien alsof ze vliegen. De gasten zullen zeker in de wolken zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Het derde idee voor Halloween-deurdecoratie is vreselijke spinnen. Je kunt ze zelf maken - de ruggen en koppen zijn gemaakt van papier en de poten zijn gemaakt van draad, omwikkeld met wollen draad. Bevestig de spinnen op de deur, zorg ervoor dat je de meest ruige en grootste bij het handvat plant. Het zal verschrikkelijk eng zijn!

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

En tot slot, wat is Halloween zonder een krans op de voordeur? Probeer een krans van ogen te maken voor Halloween. U heeft kunstogen nodig, die u bijvoorbeeld op de Aliexpress website moet kopen of bestellen. Maar als er een probleem is met geld, kan een Halloween-krans worden gemaakt van afvalmateriaal.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Knip bijvoorbeeld een ring uit karton, wikkel deze met grijze wollen draden of stroken stof (je kunt een oud shirt of ander onnodig ding knippen). En plak op de krans van spinnen of papieren vleermuizen. We hebben ze ook uit zwart papier gesneden. Halloween-decoratie is klaar.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Een nog enger Halloween-krans is gemaakt van gedraaide wilgentakken. Verf ze zwart uit een spuitbus, zodat de verf gladder en natuurlijker zal liggen dan met een kwast. Bevestig rubberen of plastic slangen, als je er geen kunt krijgen, maak er dan zelf een. Dit vereist draad, draden en een beetje fantasie.

Aanbevolen: