Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Minsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Minsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Minsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Minsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Minsk
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is niet ver weg. Viering houdt de hoofden van iedereen in de buurt. Momenteel zijn er veel waardige voorstellen om het nieuwe jaar te vieren. Het is beter om van tevoren te plannen waar en hoe het te vieren. Hoe vier je een vakantie in Minsk?

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Minsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Minsk

instructies:

Stap 1

Als je nog niet hebt besloten hoe je het nieuwe jaar gaat vieren, ga dan naar de Minsk-website https://www.relax.by. Het biedt een grote lijst van restaurants en andere uitgaansgelegenheden die al nieuwjaarsevenementen hebben voorbereid en de kosten van het feest hebben bepaald. Misschien helpt deze lijst u bij het kiezen van een acceptabel amusementsprogramma voor de beste prijs.

Stap 2

Reserveer een tafel in het "Jazz Cafe" aan de st. 5 oktober (metrostation "Pervomayskaya"). Op oudejaarsavond worden Italiaanse en Mediterrane gerechten aangeboden, een ontspannen sfeer en livemuziek (VIP JAZZ). Bestellen via de banketservice https://www.relax.by geeft recht op 3% korting bij betaling.

Stap 3

Ga voor een dynamischer feest naar de Expeditie. Noordelijke keuken". Op oudejaarsavond duik je in de sfeer van het Russische epos voor brave kerels en rode meisjes "Over helden en de slang Gorynych". Naast de rijke feesttafel nemen de bogatyrs-presentatoren je mee naar het park van het restaurant, waar theedrinken in Russische tradities zal plaatsvinden. Om middernacht wordt de lucht verlicht met een vuurshow en vuurwerk. Tot drie uur 's nachts kun je "afkomen" in de discotheek. Tafelreserveringen telefonisch (8 029) 167-06-76 of (8 017) 267-06-76.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar met een hecht gezelschap van goede vrienden in het "Picnic-hotel" in de buitenwijken, gelegen in de regio Minsk op het grondgebied van het recreatiecentrum "Pleshchiny-2". Trek formele pakken en hakken uit, trek vilten laarzen aan. Feestelijk winterplezier, een warm Siberisch bad, arrensleetochten in het bos en een spannende ballonvaart wachten op u. Warme dranken worden geserveerd in ijsglazen aan de ijsbar.

Stap 5

Neem contact op met het vakantiebureau "Territory of the game" (Lenin-straat, 9), als u besluit op een ongebruikelijke manier te vieren. Hier wordt je aangeboden om een zoektochtspel uit te voeren volgens een vooraf afgesproken scenario. Je zult oudejaarsavond doorbrengen als piraat, gangster, Hollywood-ster of andere personages.

Aanbevolen: