Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Perm

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Perm
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Perm

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Perm

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Perm
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaarsvakanties in Perm zijn een tijd voor luidruchtige vergaderingen, tal van sportieve en culturele evenementen. Perm is een stad die rijk is aan entertainment, er zijn veel restaurants, tentoonstellingscentra, bioscopen, musea.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Perm
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Perm

De beste plaatsen om het nieuwe jaar te vieren in Perm

Het nieuwe jaar vieren in de beste Perm-clubs zal liefhebbers van het nachtleven veel plezier bezorgen. Champagne, populaire muziek, geschenken en verrassingen zijn de belangrijkste kenmerken van oudejaarsavond. Oudejaarsfeesten onderscheiden zich ook door hun speciale thema's: van de gotische stijl tot de klassiekers van de afgelopen eeuwen. De meest populaire Perm-clubs zijn Gorny Kristall, M5 Club en Moloko. Ondertussen biedt de club "Sobol" aan om oudejaarsavond te ontmoeten in een oprecht gezelschap in een Russisch of Europees bad.

Er zijn veel etablissementen in Perm die qua interieurstijl niet lijken op cafés en restaurants in andere steden. Onder de etablissementen van deze categorie wil ik het Aristocrat Grand Cafe en de Izba Cafe-Bar opmerken. Vooral de restaurants met jacht-, Europese en Griekse keuken zijn populair. De meest bezochte restaurants in Perm zijn de Oliva en Premier restaurants. Liefhebbers van de Japanse keuken moeten de Kemari-sushibar en de restaurantketen Philadelphia bezoeken.

U kunt ook eetlust opwekken of plezier maken met een gezelschap van vrienden in de Perm-bossen. Het belangrijkste kenmerk van deze bossen is dat ze zich in het stadscentrum bevinden.

Daarnaast is er op oudejaarsavond een bijzonder feestelijk evenement dat altijd plaatsvindt op de stadsesplanade. Daar wachten gasten en inwoners van Perm volgens de traditie op de kerstman en Snegurochka.

De nieuwjaarsvakantie in Perm is een mooie gelegenheid om te genieten van de echte Russische winter en kennis te maken met de zeer rijke geschiedenis van deze stad. Verken de winterstenen stad, bezoek de handelshoofdstad, leer hoe de beschaving werd gevormd in het Perm-gebied - en je zult hier nog een keer terug willen komen!

Waar te verblijven voor de gasten van de stad in het nieuwe jaar?

Als dit je eerste keer in Perm is, moet je hotels kiezen die hun eigen kleurrijke privérestaurants hebben. Op oudejaarsavond biedt het hotelpersoneel u een helder amusementsprogramma voor het hele gezin, en de chef-koks van het restaurant bereiden een nieuwjaarstafel met onvergetelijke gerechten voor elke smaak. Veel hotels hebben ook een sauna, een biljartkamer en een zwembad - allemaal voor het gemak van stadsgasten!

Als u de drukte van de stad beu bent, kunt u in de winter in het Perm-gebied naar het recreatiecentrum gaan, waar u kunt skiën of een aantal excursies kunt maken naar de belangrijkste historische bezienswaardigheden van het Perm-gebied. Voor gasten en inwoners van de stad is er een brede selectie van recreatiecentra buiten de stad: "Lesnaya Dacha", "Razdolye", "Zarechnoye", "Kalinino", "Osinskaya Sloboda".

Aanbevolen: