Hoe Breng Je De Bedrijfsfeesten Van Het Nieuwe Jaar Door

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Bedrijfsfeesten Van Het Nieuwe Jaar Door
Hoe Breng Je De Bedrijfsfeesten Van Het Nieuwe Jaar Door

Video: Hoe Breng Je De Bedrijfsfeesten Van Het Nieuwe Jaar Door

Video: Hoe Breng Je De Bedrijfsfeesten Van Het Nieuwe Jaar Door
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest geliefde en meest gevierde feestdagen. Vroeger "liepen" ze veel en meerdere keren: thuis, met vrienden, familie en natuurlijk met collega's op het werk. De zakelijke oudejaarsavond is anders omdat het is ontworpen om het team te verenigen, om (althans tijdelijk) de grenzen tussen superieuren en ondergeschikten te wissen. Hoe organiseer en houd je nieuwjaarsfeesten?

Hoe breng je de bedrijfsfeesten van het nieuwe jaar door
Hoe breng je de bedrijfsfeesten van het nieuwe jaar door

instructies:

Stap 1

Plan de viering van tevoren, enkele maanden van tevoren, zodat je tijd hebt om over alle nuances na te denken en niet op het laatste moment naar een geschikte kamer te zoeken, de kerstman of een restaurant dat door een of ander wonder niet geboekt is. Het is noodzakelijk om het budget van de vakantie te berekenen en een schatting te maken. En ga hier al vanuit, ga verder met de directe organisatie van het evenement.

Stap 2

Besteed speciale aandacht aan de keuze van de gastheer, aangezien deze persoon de centrale figuur van de vakantie zal zijn. De presentator moet een zeer charismatisch persoon zijn, een echte professional en in staat zijn om uit elke moeilijke situatie te komen. U kunt een themafeest organiseren zoals western of tropisch.

Stap 3

Neem optioneel een formeel onderdeel in het programma op waar u de verrichte werkzaamheden kunt inventariseren. Maar houd dit gedeelte zo kort en zo leuk mogelijk. Diverse prijsvragen, de uitdaging van de Kerstman en de Sneeuwmaagd zijn erg populair op bedrijfsfeesten. Een verrassing voor medewerkers is het uiterlijk van een ster of een beroemde artiest.

Stap 4

Maak een muzikaal programma voor de avond. De muziekkeuze hangt af van de compositie en de stemming van de band, maar in de regel weten goede dj's het publiek te raden en geschikte composities op te zetten. Als u twijfelt over de juiste keuze van een discjockey, dan kunt u dit probleem beter van tevoren bespreken. Het is nuttig om na te denken over de veiligheidsmaatregelen en het handelen van mensen bij onvoorziene situaties.

Aanbevolen: