Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ryazan

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ryazan
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ryazan

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ryazan

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Ryazan
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, Mei
Anonim

Het is interessant om het nieuwe jaar niet alleen in Moskou of in een buitenlands resort te vieren, maar ook in de Russische provincie, bijvoorbeeld in Ryazan. Bovendien heb je een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Zowel jeugdbedrijven als gezinnen met kinderen zullen de vakantie op een originele manier kunnen vieren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Ryazan
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Ryazan

instructies:

Stap 1

Vier de vakantie thuis met je gezin. In dit geval zal het niet veel verschillen van de vrije tijd van mensen in andere steden van Rusland. Maar u kunt uw vakantie ook thuis interessant maken. Organiseer bijvoorbeeld een verkleedavond door een onderwerp te kiezen dat voor alle gasten interessant is. U kunt ook de bijzonderheden van de Ryazan-regio weerspiegelen in de gerechten die op de nieuwjaarstafel worden geserveerd. Historisch gezien woont er een belangrijke Tataarse diaspora in de buurt van Ryazan. Daarom kunnen er op tafel "in Ryazan" niet alleen Russische gerechten zijn - koolsoep, pap, verschillende taarten; maar ook Tataars - pilaf, bishbarmak (lokaal type knoedels), belyashi, chak-chak. Sherbet kan een origineel drankje worden voor de nieuwjaarstafel.

Stap 2

Als u het nieuwe jaar in een restaurant of club wilt vieren, reserveer dan uw plaatsen van tevoren, 1-2 maanden van tevoren. De kosten van een toegangsbewijs met een galadiner tijdens de viering van 2012 varieerden van twee tot vijfduizend roebel. Houd er rekening mee dat u in uw favoriete restaurant op oudejaarsavond mogelijk geen gerechten van het standaardmenu krijgt, maar de traditioneel voor de wintertafelsalade "Olivier" en vleessnacks. Controleer ook voordat u een plaats boekt of de prijs inclusief alcohol is en in welke hoeveelheid. In sommige etablissementen krijgt u alleen een glas champagne aangeboden vanwege de kosten van het toegangsbewijs en moet u extra betalen voor extra wijn.

Stap 3

Bezoek een van de bomen van de stad. De belangrijkste boom van de stad staat bijvoorbeeld meestal op het Victory Square. Op oudejaarsavond zelf worden er feestelijke evenementen gehouden, entertainment voor kinderen en volwassenen wordt er georganiseerd. Als je confetti vuurwerk of sterretjes wilt gebruiken, is het het veiligst om naar de boom te komen - vuurwerk in huis is een potentieel gevaar. Je moet echter geen groot vuurwerk afsteken in de stad, vooral niet op drukke plaatsen.

Aanbevolen: