Hoe Ga Je Weer Aan Het Werk Na De Nieuwjaarsvakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Weer Aan Het Werk Na De Nieuwjaarsvakantie?
Hoe Ga Je Weer Aan Het Werk Na De Nieuwjaarsvakantie?

Video: Hoe Ga Je Weer Aan Het Werk Na De Nieuwjaarsvakantie?

Video: Hoe Ga Je Weer Aan Het Werk Na De Nieuwjaarsvakantie?
Video: Какие часы лучше дарить девушке - Женские часы Ситизен (механика), Радо (кварц), Амазфит бип (смарт) 2024, April
Anonim

Aan de ene kant zijn de lange nieuwjaarsvakanties een gelegenheid om goed uit te rusten en plezier te hebben. Aan de andere kant word je soms zelfs moe van rust, vooral omdat lange weekenden, zoals psychologen hebben bewezen, vaak leiden tot psychologische vermoeidheid en depressie. Terugkeren naar je gebruikelijke werkritme na totale ontspanning en intens plezier is ook niet gemakkelijk, maar je kunt dit proces gemakkelijker maken.

Hoe ga je weer aan het werk na de nieuwjaarsvakantie?
Hoe ga je weer aan het werk na de nieuwjaarsvakantie?

Het is nodig

  • - warme deken;
  • - thee;
  • - boek;
  • - schema;
  • - Sportuitrusting.

instructies:

Stap 1

Plan duidelijk uw vakantieschema, inclusief een vakantieprogramma, voor de nieuwjaarsvakantie. Vergeet niet om er tijd in te laten voor een goede nachtrust, wandelingen in de frisse lucht, lichamelijke opvoeding, vastendagen. Zo bereik je een balans tussen activiteiten die schadelijk en heilzaam zijn voor je lichaam.

Stap 2

Probeer tijdens de nieuwjaarsvakantie niet altijd plezier te hebben, wat er ook gebeurt. Als je alleen met jezelf wilt zijn, luister dan naar je verlangens. Je kunt een warme deken, een kopje kamillethee met honing nemen en gewoon op de bank liggen met je favoriete boek.

Stap 3

Laat je niet meeslepen door van 's ochtends tot 's avonds naar tv-programma's te kijken. Ja, de verleiding is groot, vooral omdat tv-zenders tegenwoordig een uitgebreid feestelijk programma bieden, veel interessante films, tv-programma's, enz. Maar het is onrealistisch om dit alles te herzien zonder afbreuk te doen aan uw welzijn, dus reserveer maximaal vier uur per dag voor tv-kijken - twee uur 's ochtends en twee uur' s avonds. Beter nog, beperk uw tv-kijken tot twee uur per dag.

Stap 4

Als je je verveelt en niet weet wat je moet doen, zet dan je fantasie aan. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om niet alleen iets voor het lichaam te doen, maar ook voor de ziel. Ja, je hebt veel heerlijke gerechten bereid, een mooie jurk gekocht, een schoonheidssalon bezocht, een charmant imago gecreëerd - maar dit alles zorgt voor het lichaam, maar hoe zit het met de ziel? Doe goede daden of doe ten minste één goede daad.

Stap 5

Bezoek uw oudere familieleden, verwen ze niet alleen met geschenken, maar ook met uw aandacht, oprechte warmte, positiviteit en optimisme. Als je geen familie hebt, dan zul je zeker oudere en zeer eenzame buren vinden, uiteindelijk kun je met geschenken naar een verpleeghuis of een weeshuis gaan, geloof me, alle gasten zijn daar altijd welkom. Geef goedheid uit de grond van je hart, en het zal zeker naar je terugkeren!

Stap 6

Vergeet niet om interessante tentoonstellingen van kunst en andere kunstwerken te bezoeken, je spirituele behoeften te voeden, je ziel te openen voor schoonheid, harmonie, liefde voor de wereld om je heen.

Stap 7

Probeer 6-5 dagen voordat u naar uw werk gaat vroeg naar bed te gaan en eerder op te staan, wandel vaker in de frisse lucht, let op uw dieet, eet niet te veel, laat u niet meeslepen door alcohol.

Stap 8

Onthoud dat nieuwjaarsvakanties een tijd zijn voor een volwaardige rust van lichaam en geest, die niet bestaat uit gastronomische en andere uitspattingen, maar in de juiste stemming voor het komende jaar. Aan het begin van het nieuwe jaar programmeert elke persoon zichzelf op een bepaalde manier voor de resterende 12 maanden, proberen dit programma correct en constructief voor je te maken, niet destructief.

Aanbevolen: