Hoe Word Je Sinterklaas?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Sinterklaas?
Hoe Word Je Sinterklaas?

Video: Hoe Word Je Sinterklaas?

Video: Hoe Word Je Sinterklaas?
Video: hoe word je sinterklaas 2024, Mei
Anonim

Een vakantie nadert, waar zowel volwassenen als kinderen met speciale vreugde op wachten - het nieuwe jaar. En het hoofdpersonage op deze gewone feestdag zal, zoals altijd, de kerstman zijn. Hoe word je er een om niet alleen kinderen en volwassenen te amuseren, maar ook goed geld te verdienen tijdens de nieuwjaarsvieringen?

Hoe word je Sinterklaas?
Hoe word je Sinterklaas?

Het is nodig

Kamerjas, sjerp, muts, wanten, valse baard, staf, tas (voor cadeaus), nieuwjaarsschrift, nieuwjaarsgedichten en grappen

instructies:

Stap 1

Ga online naar vacaturesites in uw stad. Laat je cv achter dat je op zoek bent naar een baan als kerstman en bekijk de advertenties van werkgevers. Velen van hen klinken als volgt: "De kerstman is verplicht (voor een bedrijfsfeest, voor een kindermatinee, enzovoort)." Ga niet langs sites voor mensen die op zoek zijn naar creatieve banen.

Stap 2

Neem contact op met de bureaus die de vakanties in uw stad organiseren. Vaak is er vóór het nieuwe jaar een acuut tekort aan acteurs van de kerstman, dus zullen ze tijdelijk werk aannemen en bestellingen plaatsen voor een extra aantal mensen die dergelijke diensten aanbieden. Plaats uw eigen advertentie in de krant dat u diensten levert voor de kerstman bij de klant thuis.

Stap 3

Organiseer de outfit van de kerstman voor jezelf, aangezien werkgevers meestal bij het inhuren van een persoon voor een dergelijke vacature erop aandringen dat hij al een kant-en-klaar uniform heeft. Je kunt een volledige set kleding voor de kerstman kopen via online winkels die outfits verkopen voor de nieuwjaarsvakantie voor kinderen en volwassenen. Het kerstmankostuum kan alleen of in de studio worden genaaid. Het is niet veelbelovend om het van vrienden te lenen, omdat er op nieuwjaarsvakanties speciale vraag is naar dergelijke dingen en je tijdens het werk op elk moment zonder uniform kunt blijven.

Stap 4

De kerstman heeft een script (en meer dan één) nodig voor de nieuwjaarsvakantie. Leer verschillende scenario's voor verschillende gevallen (voor medewerkers van kantoren en bedrijven, ouders, kinderen). Kennis op voorraad hebben van nieuwjaarsgedichten, toasts, grappen.

Stap 5

Als je, om als kerstman te werken op nieuwjaarsvakanties, zijn eeuwige metgezel Snegurochka vindt, misschien een andere acteur voor de rol van een andere sprookjesheld, bijvoorbeeld Baba Yaga, dan verdubbelt de kans dat je meer bestellingen krijgt. Bovendien is het veel gemakkelijker om in een groep te werken. Waar je woorden bent vergeten of niet weet hoe je uit deze situatie kunt komen, zal de Snow Maiden helpen.

Aanbevolen: