Hoe Geef Je Een Cadeau Van Sinterklaas

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Cadeau Van Sinterklaas
Hoe Geef Je Een Cadeau Van Sinterklaas

Video: Hoe Geef Je Een Cadeau Van Sinterklaas

Video: Hoe Geef Je Een Cadeau Van Sinterklaas
Video: KADOOTJES VAN SiNT 🎁 - Luan Bellinga u0026 Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] 2024, April
Anonim

Iedereen gelooft in wonderen: zowel kinderen als volwassenen. Nieuwjaar is de meest fantastische vakantie waar kinderen naar uitkijken. Daarom moet een geschenk voor een kind helder worden gepresenteerd. Souvenirs voor de kinderen voor het nieuwe jaar zullen het geloof van de kwetsbare kinderen in de kerstman helpen versterken of juist vernietigen, en onthoud daarom, lieve ouders, dat u zelf wonderen voor hen creëert.

Hoe geef je een cadeau van Sinterklaas
Hoe geef je een cadeau van Sinterklaas

Het is nodig

Cadeau

instructies:

Stap 1

Nodig Snegurochka en de Kerstman thuis uit. Laat ze luisteren naar een lied of rijm dat door een kind wordt uitgevoerd en geef hem het geschenk dat je hebt voorbereid.

Stap 2

Je kunt discreet cadeautjes onder de boom leggen. Om deze actie uit te leggen is vrij eenvoudig: de kerstman kwam en jij sliep op dat moment (of was op bezoek).

Stap 3

U kunt een zoektocht naar cadeaus starten door middel van notities: de ene kwam per post of werd gevonden op een kerstboom en wijst naar de plaats waar u de tweede kunt vinden, enzovoort. Op het laatste moment verschijnen er op een ongelooflijke manier geschenken onder de boom, die honderd keer is gepasseerd en niets is opgevallen. Natuurlijk omdat ze er waren op het moment dat het kind het laatste briefje aan de andere kant van het appartement zoekt, met een aanduiding van de plaats onder de boom.

Stap 4

U kunt geschenken op verschillende plaatsen verbergen en uw kind uitnodigen om ze te vinden met behulp van warme / koude prompts. Omdat het hele gebied van de kamer bedekt zal zijn met "hete" plaatsen, zal het klimaat zelfs met een centimeter afwijking van de baan veranderen, wat het spel extra opwinding zal geven.

Stap 5

Een kind kan een geschenk per post ontvangen in het "echte" pakket zelf, dat vooraf is geregeld volgens alle verzendnormen: met het adres, de naam van het kind en de gegevens van de afzender: "Noordpool, Kerstman …".

Stap 6

Strek het plezier van het ontvangen van kleine geschenken uit tijdens de hele vakantie. Laat het kind elke ochtend een nieuw cadeau in de boom zoeken. Het is niet gemakkelijk om een verrassing te vinden tussen speelgoed en slingers, maar er is nauwelijks een kind dat over deze omstandigheid zal klagen. Maar je kunt gewoon een heldere tas aan de kerstboom hangen, waarin het niet moeilijk zal zijn om geschenken te vinden.

Stap 7

Bied uw kind een extreme cadeau-zoektocht aan. Zo zijn ze ontvoerd en verstopt, zoals staat in de per post ontvangen brief. Ze moeten gevonden en gered worden, bijvoorbeeld door ze van de buren af te slaan, op te graven in een sneeuwbank of een boze hond uit de kennel te halen.

Stap 8

Teken op een soort kaart met kruisjes de plaatsen waar de cadeautjes zijn. Maar eerst moet de kaart worden hersteld. ze werd beschadigd door de jaloerse Baba Yaga of de kwaadaardige Koschey de Onsterfelijke.

Stap 9

Maak een slinger van verrassingszakjes. Kinderen moeten één zak tegelijk openvouwen, aan het touwtje trekken waaraan ze zijn bevestigd, en de volgende verschijnt van achter het scherm. Een volwassene moet oppassen dat hij niet verstrikt raakt in het touw. Soms zouden er in plaats van kleine zakjes briefjes moeten verschijnen die aan een slinger zijn gebonden: "Neem de tijd! “Misschien genoeg?..”, “Er zijn nog maar weinig cadeautjes”, “Masha, waarom heb je er zoveel nodig?”, “Ben je het nog niet zat?”. Als de souvenirs op zijn, moet de laatste noot aan het einde van de snaar komen: 'Geen kracht meer, ik ben moe. Kom volgend jaar. Kerstman".

Stap 10

Je kunt geschenken in elkaar verbergen. Bijvoorbeeld een spoorlijn waarvan de wagons tot de nok gevuld zijn met schattige kleine dingen, of schaatsen en knuffels die erin verstopt zitten.

Aanbevolen: