Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Tips Van Astrologen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Tips Van Astrologen
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Tips Van Astrologen

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Tips Van Astrologen

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Tips Van Astrologen
Video: Geld verdienen met bloggen: ook zonder een miljoenenpubliek 2024, Mei
Anonim

Als je nog niet hebt besloten hoe je het nieuwe jaar 2018 gaat vieren, dan is het tijd om erover na te denken. De feestelijke nacht moet worden besteed, zodat geluk het hele volgende jaar zal vergezellen.

hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren
hoe het nieuwe jaar 2018 te vieren

Het symbool van 2018 is de Yellow Earth Dog. Er wordt aangenomen dat dit het meest vriendelijke en neerbuigende teken van de oosterse horoscoop is. Daarom zeggen astrologen dat 2018 met het juiste gedrag van de feestelijke nacht voor alle mensen kalm en vreugdevol zal zijn en veel aangename momenten zal brengen.

Waar vier je het nieuwe jaar 2018 en met wie?

Astrologen raden aan 2018 te vieren met dierbaren. U kunt gasten uitnodigen bij u thuis en warm familiehaar regelen. Maar het pretentieuze feest waarop gasten zich aan de dresscode moeten houden, zal het symbool van 2018, de Yellow Earth Dog, waarschijnlijk niet bevallen.

Als je geen zin hebt om vrienden bij je thuis uit te nodigen, en je bent niet van plan om op bezoek te gaan, en van plan bent om oudejaarsavond alleen door te brengen, heroverweeg dan je plannen. Ga, in ieder geval na het luiden van de klok, de straat op, astrologen adviseren op oudejaarsavond om je toch te omringen met mensen, ook al zijn ze onbekend.

Hoe versier je een huis voor het nieuwe jaar?

Zoals eerder vermeld, is de eigenaar van 2018 de Yellow Earth Dog. Om het symbool van het komende jaar te plezieren, wordt aanbevolen om het huis in gele en gouden kleuren te versieren. U kunt tafelkleden, servetten, kaarsen en zelfs schalen in de juiste kleurstelling kopen. Het materiaal waaruit het decorelement wordt gemaakt, doet er niet toe.

Het zal geweldig zijn als je de boom in gele en gouden kleuren versiert. Mooie ballonnen, regen, guirlandes en andere decoratieve artikelen koop je in de aanbevolen schaduw. Naast Santa Claus en Snow Maiden kun je verschillende speeltjes in de vorm van een hond onder de kerstboom planten. Producten kunnen pluche, klei, plastic, enz.

Wat moet er in het nieuwe jaar op tafel komen?

Een hond wordt beschouwd als een pragmatisch dier, dus op nieuwjaarsdag is het helemaal niet nodig om je laatste spaargeld uit te geven aan lekkernijen. Simpele lekkernijen, bekende salades en snacks zijn prima. Er moeten groenten en fruit op tafel zijn, vergeet vlees niet. Dit is het belangrijkste product dat op de feesttafel aanwezig moet zijn. Vlees kan worden gebakken, toegevoegd aan salades en interessante sandwiches ermee.

Er wordt aangenomen dat het symbool van het komende jaar een grote zoetekauw is, dus denk van tevoren aan een heerlijk dessert. De perfecte afsluiter van de avond is een taart, die je, als je wilt, zelf kunt bakken.

De Yellow Earth Dog zal genieten van alle producten die op de grond of in de grond worden gekweekt. Daarom moet er veel brood op tafel liggen, weiger niet om gerechten met aardappelen, wortelen en bieten te koken.

Op advies van astrologen kun je geluk aantrekken en de talisman van het komende jaar winnen.

Aanbevolen: