Hoe De Nieuwjaarstafel Te Dekken

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwjaarstafel Te Dekken
Hoe De Nieuwjaarstafel Te Dekken

Video: Hoe De Nieuwjaarstafel Te Dekken

Video: Hoe De Nieuwjaarstafel Te Dekken
Video: Een hele spannende fitnessoefening | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag van goede hoop op een betere toekomst, voor de vervulling van verlangens. Dit is een van de huisfeesten. De meest elegante en leuke, de meest mysterieuze en romantische, waar zowel volwassenen als kinderen van houden. De feesttafel op deze dag moet echt speciaal zijn.

Hoe de nieuwjaarstafel te dekken
Hoe de nieuwjaarstafel te dekken

instructies:

Stap 1

Gebruik bij de decoratie van de nieuwjaarstafel kleurencombinaties: rood (symbool van leven, vuur, warmte), groen (symbool van natuur, hoop), geel, goud, zilver, wit (symbolen van licht en zon). Versier de tafel met mooie decoratieve kaarsen in kandelaars, of maak er een nieuwjaarscompositie van op een brede glazen of keramische schaal. Om middernacht, wanneer u de lichten uitdoet, zullen brandende kaarsen op tafel een speciale gezelligheid en charme toevoegen aan de huiselijke sfeer van de vakantie.

Stap 2

Leg vervolgens naast het bestek mooi ingepakte kleine souvenirs vastgebonden met satijnen linten met een wenskaart (als de geschenken niet onder de boom liggen). Bedenk van tevoren wat u moet koken, hoe u uw familie en vrienden tevreden kunt stellen. Begin uw galadiner niet later dan 21.00 uur, want 's avonds overvloedig eten is schadelijk. Ze zal je vastbinden aan de tafel waar je gaat zitten in plaats van te genieten van een familieconcert, dans, muziek en van tijd tot tijd naar het dessert te gaan.

Stap 3

Momenteel hangt het nieuwjaarsmenu in elk gezin volledig af van smaken en mogelijkheden. Vervang zware vleesgerechten door diverse lichte snacks, salades of warme groentegerechten.

Stap 4

Als de klok half elf is, haal je het eten van de tafel, zet je schone borden en glazen neer. Vier het nieuwe jaar met een glas champagne of mousserende wijn die goed samengaat met dessert, ijs en fruit.

Stap 5

Van borrel tot nieuwjaarstafel, cocktails in glazen met een suikerrandje zijn geschikt. De meest spectaculaire nieuwjaarscocktail is vurige punch. Voeg het sap van twee citroenen, 300 g suiker en 2 kruidnagels toe aan een liter rode druivenwijn. Breng alles aan de kook en als het afgekoeld is, voeg je een glas rum toe en steek je het aan voor het opdienen.

Stap 6

Vergeet niet dat mousserende wijnen worden gekoeld tot 6-70C. Champagne onderkoeld in de koelkast verliest de charme van zijn boeket en bovendien "speelt" traag.

Aanbevolen: