Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Outfit Voor Het Nieuwe Jaar
Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Outfit Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Outfit Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Spring Outfits of the Week 2017 | Caitlin Bea 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waar iedereen op wacht! Maar tegelijkertijd is het nieuwe jaar niet alleen een rijk gedekte tafel en langverwachte geschenken. Het is erg belangrijk voor dit evenement om de juiste outfit te kiezen! 2017 nadert - het jaar van de Red Fire Rooster. Hoe hem te ontmoeten?

Outfit voor het nieuwe jaar 2017
Outfit voor het nieuwe jaar 2017

De Vuurhaan is een dier dat net zo interessant is als de Aap - het symbool van 2016. Hij is ook mobiel, slim, excentriek. De haan waardeert elegantie en schoonheid. Voordat je je outfit kiest, moet je eerst de kleur bepalen.

In het nieuwe jaar zal een vurig element regeren, dus velen beginnen al rode gewaden voor te bereiden. Maar in feite moet de kleur van de outfit worden gekozen, afhankelijk van wat u van het volgende jaar verwacht. Om het symbool van 2017 te ontmoeten, is het natuurlijk beter om een outfit met vurige tinten te kiezen - rood, scharlaken, oranje, roze, geel. Maar paars, blauw of terracotta is niet minder succesvolle optie. Eerst moet je weten wat elk van deze kleuren ons zal brengen.

Rood is een symbool van liefde. Maar in het nieuwe jaar zal het ook kracht en energie brengen voor succes op het werk. Geel is geschikt voor degenen die van geld dromen, hij is het die je veel geluk zal aantrekken. En ook felgeel of goudkleurig helpt de eigenaar van 2017 te laten weten dat je je gezondheid in het nieuwe jaar wilt verbeteren. Rooster zal de oranje kleur leuk vinden, het zal je helpen bij het kiezen van een beroep. Je zult positieve energie kunnen aantrekken door de vaardigheden onder de knie te krijgen die je al lang wilde! Zwart of paars zal de nodige energie aantrekken als je lang van een carrière hebt gedroomd. Terracotta helpt om harmonie te vinden, om de zin van je leven te begrijpen. En de blauwe kleur zal de sfeer in het gezin verbeteren.

De stijl van de outfit voor het nieuwe jaar 2017 is ook belangrijk. Vloeiende outfits blijven erg populair - ze brengen positiviteit en lichtheid! In 2016 was het nodig om de eigenaar van het jaar te verrassen, hem zelfs een beetje te choqueren. Maar in 2017 is het beter om buitengewone outfits op te geven. Verras de Vurige Haan met je smaak, gratie, elegantie, zodat hij je het komende jaar zal helpen al je diepste verlangens te vervullen!

In het nieuwe jaar blijft het element hetzelfde, dus de haan zal de outfits waarderen die zijn versierd met pailletten, glitters, strass-steentjes. Ga gewoon niet overboord met de hoeveelheid sprankelende elementen!

En als je van kantoorstijl houdt, trek dan gerust je formele outfits aan! Volgens astrologen zullen ze geluk brengen op het werk en in het bedrijfsleven. Maar vergeet niet om ze te diversifiëren met heldere feestelijke elementen. Een licht jasje, schoenen, riem of stropdas is bijvoorbeeld voldoende.

En van het materiaal is het beter om te kiezen voor zijde, guipure, satijn. Hoewel in 2017 de stof geen speciale rol speelt, vertrouw hier dus op uw smaak. Onthoud dat stijl, materiaal, kleur en accessoires alleen een aanvulling moeten zijn op natuurlijke schoonheid!

Aanbevolen: