Hoe Mooi Om Een kerstboom Te Versieren

Inhoudsopgave:

Hoe Mooi Om Een kerstboom Te Versieren
Hoe Mooi Om Een kerstboom Te Versieren

Video: Hoe Mooi Om Een kerstboom Te Versieren

Video: Hoe Mooi Om Een kerstboom Te Versieren
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Nieuwjaar en Kerstmis vieren is onmogelijk zonder een mooie kerstboom, je moet van tevoren voor de outfit voor haar zorgen - denk na over hoe je de kerstboom decoreert, klatergoud koopt, kerstversieringen die voldoen aan de nieuwste trends op het gebied van kerstboommode. Ja, ja, de kerstboom is, net als een echte dame, een grote fashionista en geeft de voorkeur aan een stijlvolle outfit.

Hoe mooi is het om een kerstboom te versieren
Hoe mooi is het om een kerstboom te versieren

Mode voor kerstspeelgoed

Kerstboommode is veranderlijk. Aan het begin van de 20e eeuw waren natuurlijkheid en eenvoud relevant - versieringen voor de kerstboom waren gemaakt van gekleurd karton en stro. Toen begon de bosschoonheid te worden aangekleed in slingers en speelgoed met totaal verschillende thema's en texturen:

- transparante, gouden en zilveren ballen;

- foliezaklampen;

- kralen sprankelend met tinten van licht;

- crackers en vlaggen van karmozijnrood en zilverpapier.

In de Sovjettijd was de nieuwjaarsboom dik opgehangen met regendraden, de bovenkant van het hoofd was noodzakelijkerwijs bekroond met een vijfpuntige ster.

Een paar jaar geleden kwam de westerse trend naar ons toe om de kerstboom te versieren met ballen van twee kleuren. Maar alles verandert snel en monochrome sieraden zijn niet meer zo populair. Mode is niet zo categorisch, je kunt modern en grootmoeders speelgoed mixen en een kerstboom versieren, maar het is onwaarschijnlijk dat de chaotische outfit iemand zal bekoren. Het is veel leuker om één onderwerp te kiezen en het te volgen.

Hoe versier je een kerstboom voor het nieuwe jaar?

Composities kunnen worden gemaakt van kleurrijke heldere slingers, sets nieuwjaarsspeelgoed in retrostijl, chique moderne ballen. Of hang snoepjes, fruit verpakt in glanzende wikkels aan de kerstboom. Zelfgemaakt speelgoed gemaakt van stro, stof, hout is relevant. Dit kunnen clowns, poppen, kabouters, dierenfiguren zijn, gemaakt met liefde en vertrouwen in wonderen.

Ongeacht wat voor soort kerstversiering je voorkeur heeft, de boom moet organisch in het interieur passen. Tijdens de nieuwjaars- en kerstvakantie wordt het het hoofdonderwerp en mag het niet in strijd zijn met het ontwerp van de kamer. Om de schoonheid van het nieuwe jaar er harmonieus uit te laten zien, wordt ontwerpers geadviseerd zich aan enkele regels te houden.

De grootte van de spar moet overeenkomen met het gebied van de kamer. Een kleine kerstboom in een grote woonkamer zal gewoon verdwalen en integendeel, een grote boom in een kleine kamer ziet er belachelijk uit. Een pluizige kerstboom mag niet overladen worden met speelgoed, hij is op zich al mooi. Als de boom "kaal" is, zal het dik opgehangen klatergoud alle gebreken verbergen. Kralen, serpentijn, slingers moeten horizontaal worden opgehangen, niet van boven naar beneden.

Plaats de glazen bollen bij de lampjes van de elektrische slinger, het licht wordt in de bollen gereflecteerd en zorgt voor een prachtige mysterieuze glans. Probeer het speelgoed gelijkmatig te verdelen, op dezelfde afstand van elkaar. Zet groot speelgoed onderaan, hang kleine bovenaan. Plaats de ster van Bethlehem bovenop je hoofd. Werk de toppen van de takken bij met gouden of zilveren spuitverf. Een dergelijke techniek zal pracht toevoegen aan de schoonheid van het bos. En vergeet niet om de boom te versieren met het symbool van het nieuwe jaar, in 2017 is het de Vuurhaan.

Aanbevolen: