Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor 1500 Roebel

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor 1500 Roebel
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor 1500 Roebel

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor 1500 Roebel

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Voor 1500 Roebel
Video: Oursson CM0400G / GA drip koffiezetapparaat met koffiemolen voor koffiebonen! 2024, April
Anonim

Om oud en nieuw te vieren met een gezellige en lekkere maaltijd hoef je er geen grote bedragen aan uit te geven. Als uw budget krap is of als u gewoon geld wilt besparen, verlies dan de positiviteit en feeststemming niet. Een volledige nieuwjaarstafel kost slechts 1.500 roebel, en u zult deze vakantie als bijzonder aangenaam herinneren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren voor 1500 roebel
Hoe het nieuwe jaar te vieren voor 1500 roebel

instructies:

Stap 1

Laten we eerst eens kijken naar drankjes. Omdat we de nieuwjaarstafel zuinig willen dekken, kopen we champagne en sap. Een fles Russische of Sovjet-champagne kost 200-250 roebel. Sap in een volume van twee liter - 70-100 roebel. En vergeet natuurlijk de promoties niet, je kunt er nog meer mee besparen.

Stap 2

Een goedkope nieuwjaarstafel kan heerlijk en bevredigend zijn. De eerste, zonder welke geen nieuwjaar ondenkbaar is, zijn mandarijnen. Een kilogram kost 50-80 roebel. Maak voor een aperitiefje klassieke broodsandwiches met mayonaise en sprot voor 130 roebel. Bereid een eenvoudige Olivier-salade, waarvan de ingrediënten 200 roebel kosten. Gekookte aardappelen met dille - 60 roebel. Koop een geurige gegrilde kip voor 170-200 roebel. En voor thee kun je zelf en voor weinig geld een heerlijk toetje maken. Bijvoorbeeld een delicate worteltaart met room voor 170 roebel.

Stap 3

Goedkoop nieuwjaarsdecor kan worden gekocht in grote supermarktketens of in winkels voor dezelfde prijs. "Regen", een slinger, sterretjes en zelfs een miniatuurkerstboom kunnen in slechts 400 roebel uitkomen. Dit alles zorgt voor een gezellige sfeer en een feestelijke sfeer.

Stap 4

Oud en nieuw vieren blijkt echt zuinig te zijn. Het is dus heel goed mogelijk om zelf iets aan deze tips toe te voegen. Misschien een beetje meer drankjes, fruit, snoep. Ook zijn er zeker in veel huizen augurken, champignons, compotes, heerlijke thee, ingrediënten voor andere salades en sandwiches. Gebruik je fantasie en onthoud dat het belangrijkste onderdeel van elke vakantie een goed humeur is. Ik wens je veel geluk in het nieuwe jaar!

Aanbevolen: