Zo Maak Je Mooie Hapjes Voor De Nieuwjaarstafel

Zo Maak Je Mooie Hapjes Voor De Nieuwjaarstafel
Zo Maak Je Mooie Hapjes Voor De Nieuwjaarstafel

Video: Zo Maak Je Mooie Hapjes Voor De Nieuwjaarstafel

Video: Zo Maak Je Mooie Hapjes Voor De Nieuwjaarstafel
Video: 3x borrelhapjes maken - lekkere recepten 2024, April
Anonim

Op de feestelijke tafel zijn lekkernijen en lekkernijen altijd in overvloed aanwezig. Huisvrouwen worden kunstenaars, beeldhouwers in de keuken en creëren echte meesterwerken op een bord. Koude hapjes zijn een geschikt en vrij eenvoudig gerecht om een culinair kunstwerk te maken.

Kerst ballen
Kerst ballen

Om te koken, moet je nemen: 300 gram kipfilet, 200 gram kaas, kruiden, knoflook, mayonaise, wat walnoten, olijven. Kook de kipfilet gaar en hak fijn. Rasp de kaas op een fijne rasp. We snijden de greens in kleine stukjes. Droog en hak de walnoten. Meng filet, kaas, kruiden, knoflook en mayonaise. Rol ballen op van de resulterende massa en rol in walnoten. Van de helften van olijven maken we de "top" van de bal, en van de greens - een lus en brouwen in de koelkast.

Dit voorgerecht zal de kleine proevers van de feesttafel behagen. Om te koken nemen we middelgrote eieren, een pot levertraan en een ui. Kook de eieren, snijd de bovenkant eraf - dit zijn champignondoppen. We zetten ze in een sterke theebladeren. Terwijl de doppen gekleurd zijn, bereidt u de vulling voor de champignons voor. Snijd de ui fijn en verbrand met heet water om de bitterheid te verwijderen. Meng ui, dooier, kabeljauwlever, gietolie uit ingeblikt voedsel. Vul de eieren met het mengsel, stort de vulling op een bord en dek af met een hoed.

Paddestoelen
Paddestoelen

Aan dit voorgerecht moet je knutselen. Laten we de schaal voorbereiden. Was rauwe eieren, snijd de bovenkant van de schaal af, giet de inhoud eruit, spoel af. Kook de schaal 2 - 3 minuten in kokend water, vet in met olie. Gelei koken in bouillon. Giet gelei in de schaal, giet, koel. We herhalen het meerdere keren. We vullen de schaal met de vulling. Dit kunnen vlees, worstjes, erwten, maïs, paprika's, tomaten en andere groenten zijn waar je van houdt. Vul de resterende gelei en zet het in de koelkast. Voor het serveren maken we de schaal schoon door de eieren in heet water af te spoelen, zodat de schaal niet blijft plakken.

Aanbevolen: