Hoe Kies Je Een Kunstmatige Spar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kunstmatige Spar?
Hoe Kies Je Een Kunstmatige Spar?

Video: Hoe Kies Je Een Kunstmatige Spar?

Video: Hoe Kies Je Een Kunstmatige Spar?
Video: Шампиньоны выращивание в домашних условиях Как выращивать ГРИБЫ How to grow MUSHROOMS Champignon 2024, April
Anonim

Voor natuurkenners zijn kunstmatige sparren al lang uitgevonden. Een correct gekozen PVC-boom zal u vele jaren van dienst zijn en u van jaar tot jaar verrassen met zijn uiterlijk. Het onbetwistbare voordeel van een kunstkerstboom is dat het kopen ervan onze natuur behoudt. Als je het eenmaal hebt gekocht, bespaar je jezelf van de jaarlijkse zoektocht naar een mooie boom voor de nieuwjaarsvakantie.

Hoe kies je een kunstmatige spar?
Hoe kies je een kunstmatige spar?

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van kunstmatige sparren op het land van herkomst. Chinese opties zijn goedkoop in prijs, maar hun kwaliteit is "lam". Kerstbomen, die zo veel mogelijk op echte lijken, komen uit landen als Duitsland, Italië of Nederland. Ze zijn veel duurder, maar je kunt er zeker van zijn dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Kerstbomen uit Taiwan en Polen zullen medium in prijs zijn. Russische bomen zijn ook niet slecht van kwaliteit, de prijs voor hen is iets lager dan die van buitenlandse.

Stap 2

Let bij het kopen op de geur van de schoonheid van het nieuwe jaar. Kunstsparren mogen geen sterke, onaangename geur hebben. Deze geur geeft aan dat de fabrikant fenolverbindingen aan het materiaal heeft toegevoegd. En dit is gevaarlijk voor de gezondheid.

Stap 3

De standaard en stam van de boom moeten stevig zijn. Het is goed als de standaard niet van plastic is, maar van metaal, er zullen geen chips of scheuren op verschijnen. Het sparrenhouten frame moet niet alleen de takken ondersteunen, maar ook veel speelgoed erop.

Stap 4

De takken van de kunstboom moeten stevig aan de stam worden vastgemaakt. In dure modellen worden de takken niet verwijderd, ze vouwen als een paraplu. Ze zijn eenvoudig uitgespreid, waardoor de boom een weelderige en feestelijke uitstraling krijgt. Bij goedkopere modellen worden de takken apart geleverd. Ze zijn met bevestigingsmiddelen aan het vat bevestigd. Bekijk ze maar eens bij zo'n boom. Alle takken van elke kunstmatige spar moeten flexibel en mobiel zijn. Dit is nodig om de boom de gewenste vorm te geven.

Stap 5

De naalden op de takken kunnen hard, zacht of papierachtig zijn. Papieren naalden zijn meestal geïmpregneerd met een speciale oplossing, die helaas goed brandt. Daarom is zo'n spar niet veilig als hij is versierd met een slinger. Bovendien zijn papiernaalden erg gekreukt en van korte duur.

Let bij het kiezen van een kerstboom met PVC-naalden op of ze eruit vallen. Om dit te doen, aait u de "zachte" boom tegen de groei van de naalden en probeert u van de "harde" een paar stukjes eruit te trekken. Als de naalden stevig aan de takken zitten, kun je ze controleren op brandveiligheid. Vraag hiervoor de verkoper om meerdere uitgetrokken naalden in brand te steken. Als ze oplichten, kunt u deze aankoopoptie afwijzen. Nu voegen fabrikanten stoffen toe aan de naalden die voorkomen dat ze vlam vatten. Deze naalden zullen langzaam smelten.

Stap 6

Als er extra accessoires aan de boom zitten, zijn ze ook de moeite van het bekijken waard. De slinger aan de boom moet documenten hebben die informatie bevatten over de kracht en de plaats van gebruik. De balletjes moeten vrij zijn van schilfers, gelijkmatig en glad zijn. Ander speelgoed moet ook vrij zijn van scheuren, breuken of slijtage.

Aanbevolen: