Hoe Verstuur Je Een Gelukkig Nieuwjaar Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Een Gelukkig Nieuwjaar Ansichtkaart
Hoe Verstuur Je Een Gelukkig Nieuwjaar Ansichtkaart

Video: Hoe Verstuur Je Een Gelukkig Nieuwjaar Ansichtkaart

Video: Hoe Verstuur Je Een Gelukkig Nieuwjaar Ansichtkaart
Video: Gelukkig Nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de meest grandioze feestdag van het jaar, dus het is onmogelijk om alle familieleden en vrienden persoonlijk te feliciteren. Een uitstekende uitweg uit de situatie zou zijn om ansichtkaarten te sturen. Bij dit proces moet echter met veel factoren rekening worden gehouden.

Hoe verstuur je een Gelukkig Nieuwjaar ansichtkaart
Hoe verstuur je een Gelukkig Nieuwjaar ansichtkaart

Het is nodig

  • - ansichtkaarten met het thema van het nieuwe jaar;
  • - enveloppen voor brieven;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van iedereen die je wilt feliciteren. Zo blijft niemand zonder aandacht. Als uw vrienden in andere steden wonen, geeft u de adressen op zodat de ansichtkaart rechtstreeks in uw handen komt. Maar wees voorzichtig en onopvallend bij het ontvangen van deze informatie, want de aankomst van de ansichtkaart moet een verrassing zijn.

Stap 2

Selecteer de gewenste exemplaren correct. Stuur bijvoorbeeld geen stripkaartjes naar ouderen, dan kun je beter kiezen voor ansichtkaarten met de winterse natuur. Als je een ansichtkaart naar een gezin met kinderen stuurt, geef dan de voorkeur aan de opties die de kerstman met het sneeuwmeisje uitbeelden.

Stap 3

Denk na over de beste manier om de ansichtkaart te ondertekenen. Als ze al tekst heeft getypt, is het mogelijk om gewoon haar naam en de naam van de ontvanger op te geven. Bijvoorbeeld: "Beste Ivanovs, kant-en-klare tekst, met de beste wensen, Dmitry." Ben je ook tegengekomen of heb je zelf liever een ansichtkaart zonder kant-en-klare felicitatie, bedenk dan iets feestelijks en oprechts. Je kunt een klein gedichtje schrijven of gewoon goed opschieten met goede wensen. Het allerbelangrijkste: de ansichtkaart mag niet halfleeg zijn of juist te veel opgeschreven. Behoud balans.

Stap 4

Bepaal het tijdstip. De ansichtkaart moet op tijd aankomen, d.w.z. ofwel de dag ervoor, ofwel 2-3 januari. Als u om wat voor reden dan ook te laat bent met het vertrek, voeg dan ook een vrolijk kerstfeest toe.

Aanbevolen: