De Beste Restaurants In Moskou

Inhoudsopgave:

De Beste Restaurants In Moskou
De Beste Restaurants In Moskou

Video: De Beste Restaurants In Moskou

Video: De Beste Restaurants In Moskou
Video: Ultimate Russian Food in Moscow!! STURGEON OF KINGS + Epic Beef Stroganoff in Russia! 2024, April
Anonim

De keuze voor een restaurant bepaalt voor een groot deel hoe lunch of diner met een geliefde, vrienden of zakenpartner zal verlopen. Uitstekende service, heerlijke keuken, voortreffelijk interieur, aangename sfeer - dat zijn de belangrijkste kenmerken van de beste restaurants. Er zijn met name veel van dergelijke etablissementen in Moskou, en sommige zijn het populairst.

De beste restaurants in Moskou
De beste restaurants in Moskou

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire restaurants is Ragout, gelegen in het centrum van Moskou. Deze plek is ideaal voor zowel middagvergaderingen als diners. De mede-oprichter van dit restaurant, Alexei Zimin, beschrijft de keuken als "een hybride van een Franse bistro met een Londense gastropub."

Stap 2

Een seculiere sfeer en een hele reeks trendy diners zijn de kenmerken van Vogue Cafe, ontworpen door de beroemde Britse ontwerper Anne Boyd. Het menu van dit restaurant is behoorlijk divers, want het bevat keukens uit verschillende landen, en de chef-kok Yuri Rozhkov is constant op zoek naar een nieuw gerecht om de bewonderaars van zijn talent te plezieren.

Stap 3

Mario, een van de beste restaurants in de Italiaanse keuken, werd geopend in 1997 en is gedurende zijn hele bestaan een plek geweest voor de meest succesvolle mensen die de culinaire kunsten waarderen. Uitstekende keuken, gastvrije sfeer, origineel interieur maken dit etablissement tot een eersteklas restaurant. De onbetwistbare populariteit van Mario blijkt uit de drukte van het restaurant overdag; het diner hier moet van tevoren worden gepland.

Stap 4

U kunt genieten van de luxe en architecturale verfijning van het paleis van de 19e eeuw door een van de meest modieuze en dure plaatsen in Moskou te bezoeken - het Turandot-restaurant. De beste oosterse keuken van de hoofdstad wordt hier gepresenteerd, daarnaast is er ook de Europese keuken van de auteur. De bouw van dit restaurant duurde ongeveer 5 jaar, en sinds de opening in 2005 is het de meest modieuze instelling in Moskou geworden, evenals het belangrijkste gastronomische en architecturale monument van de hoofdstad.

Stap 5

Het extravagante restaurant Varvary, opgenomen in de honderd beste restaurants ter wereld, onderscheidt zich door zijn uniciteit in alles: van het luxueuze pseudo-Russische interieur tot theatrale proefsets. Hier kunt u toeschouwer worden van gastronomische voorstellingen op basis van gerechten uit de haute Russische keuken. Dit restaurant biedt ook Europese gerechten in de interpretatie van de auteur van de beroemde chef-kok Anatoly Komm.

Stap 6

Het restaurant White Rabbit is ook een van de beste restaurants in Moskou. Een van de belangrijkste voordelen is een prachtig panoramisch uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad. De sfeer is hier gezellig, de menukaart is modern en de chef-kok Vladimir Mukhin gebruikt alleen Russische producten.

Aanbevolen: