Hoe Maak Je Oren?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Oren?
Hoe Maak Je Oren?

Video: Hoe Maak Je Oren?

Video: Hoe Maak Je Oren?
Video: Oren uitspuiten 2024, April
Anonim

Oren voor een kinderkostuum worden vaak een integraal onderdeel van het beeld en de hele carnavalsavond. Aan de vooravond van de feestdagen worden ze meestal uit elkaar gehaald, dus u moet nadenken over hoe u uw geliefde kind kunt plezieren met oren van uw eigen productie. Laten we twee gevallen bekijken. In de eerste gaan we kattenoren maken en in de tweede konijnenoren.

Hoe maak je oren?
Hoe maak je oren?

instructies:

Stap 1

Voor kattenoren hebben we een dunne en zachte vacht nodig (een strook van 20 cm lang is voldoende), een hanger voor een blouse met schuimrubber, een haarband. Als de hoofdband is bedekt met stof, is het gemakkelijker om de oren eraan te naaien. Knip twee driehoeken uit de vacht en twee uit de schouders, maar in iets kleinere maten. Vouw de bontdriehoeken samen, met het bont naar binnen (zodat de naden niet zichtbaar zijn). We naaien deze driehoeken aan beide kanten aan elkaar, draaien ze dan uit en steken er een stuk schuimrubber in. Nu kunt u de basis naaien en het uitstekende oog is klaar.

Stap 2

We knippen twee driehoeken uit de vacht en twee driehoeken uit de schouders, maar met een iets kleiner formaat. Vouw de bontdriehoeken samen, met het bont naar binnen (zodat de naden niet zichtbaar zijn). We naaien deze driehoeken aan beide kanten aan elkaar, draaien ze dan uit en steken er een stuk schuimrubber in. Nu kunt u de basis naaien en is het uitstekende oog klaar.

Stap 3

En nu maken we het tweede oogje van twee pelsdriehoeken en een stuk schuimrubber volgens de hierboven beschreven volgorde. Nu naaien we beide oren aan de rand.

Stap 4

Nieuwjaarsoutfit voor een konijn kan worden aangevuld met oren bestaande uit een witte plastic haarring, wit en roze karton, pailletten aan een touwtje. Witte draden met een naald en universele lijm helpen ons bij het monteren van de oren.

Stap 5

We tekenen twee paar konijnenoren op wit karton, knippen ze uit. We tekenen het midden voor de oren op het roze karton en knippen het ook uit. We lijmen de sjablonen van de oren en het midden aan elkaar. Lijm de oren gewoon niet aan hun basis.

Stap 6

Vervolgens brengen we een dunne strook lijm aan op de randen van de oren en lijmen we de pailletten op een draad. De volgende stap is om het karton aan de basis van de oren te buigen, de binnenkant in te vetten met lijm en onze oren aan de haarring te lijmen. U kunt nog een paar steken met draad naaien om de oren op hun plaats te houden. Het is alles.

Aanbevolen: