Waar Kun Je Tafeltennissen In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Tafeltennissen In Moskou
Waar Kun Je Tafeltennissen In Moskou

Video: Waar Kun Je Tafeltennissen In Moskou

Video: Waar Kun Je Tafeltennissen In Moskou
Video: DIT MOET JE ZIEN IN MOSKOU 2024, Mei
Anonim

In Moskou zijn tientallen tafeltenniszalen geopend. De sportscholen bieden professionele apparatuur, kwaliteitsapparatuur, groepslessen, tafelverhuur en coachingdiensten.

Tafeltennis in Moskou
Tafeltennis in Moskou

Tafeltennisclubs

In de kleine sportarena "Luzhniki", in hal nr. 1, is een tafeltennisclub met dezelfde naam. De metrostations Sportivnaya en Vorobyovy Gory bevinden zich in de buurt. Er zijn doucheruimtes, een kleedkamer en een buffet voor bezoekers. De club heeft de mogelijkheid om te tennissen met professionele trainers. Voor individuele sparring dient u vooraf een afspraak te maken door te bellen naar 8 (495) 973 77 05. U kunt dit nummer ook bellen voor informatie over de kosten van het huren van een tafel en het werkschema van de club. Elk weekend is er een mini-wedstrijd onder wie dat wil.

Tafeltennisclub "Naten" is gevestigd op st. Stromynka, 4, gebouw 1, 5 minuten van het metrostation Sokolniki. Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30 uur. De club geeft lessen in groepen voor volwassenen en kinderen. Er zijn individuele trainingen. U kunt ook tafels huren - 1 uur voor 350 roebel. Het huren van materiaal is gratis. Wekelijkse wedstrijden tussen amateurs en professionals van tafeltennis worden gehouden in "Naten".

De Renaissance-club biedt spelers 5 vlindertafels, een kleedkamer, een douche en een aangepaste robotsimulator. Er zijn groepslessen voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Er worden ook individuele sparringsessies gehouden. De tafel moet vooraf worden gehuurd door te bellen naar 8 916 531 12 96.

Waar anders kun je tafeltennissen

In het sportcomplex "Frunzensky" is een tafeltennishal. Er zijn vijf Donic tafels voor indoor games. Voor lessen moet je uitneembare schoenen en sportkleding hebben. Bel voor meer informatie 8 (499) 242 84 02.

Er zijn drie Donic-tafels, twee Butterfly-tafels en drie T2023-tafels in het Sodruzhestvo Sports Palace voor tafeltennis. Er zijn lessen voor kinderen en volwassenen, sparringdiensten en tafelverhuur. Het paleis bevindt zich aan de Novoyasenevsky-vooruitzichten, 3.

In de buurt van het metrostation Voykovskaya op straat. Kosmonaut Volkov is er een tafeltennishal "RusTT". De kamer is voorzien van professionele vloeren en tennistafels van toonaangevende merken. Dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur. Daarnaast kun je een tafelrobot, tennisrackets, ballen en een net huren om versnellingen te oefenen. Via een enkele referentieservice kunt u 8 (499) 159 05 87 vooraf een tafel reserveren en de prijzen voor services achterhalen. De zaalbeheerders houden maandelijks diverse toernooien.

Aanbevolen: