Strandspellen Voor De Lol

Inhoudsopgave:

Strandspellen Voor De Lol
Strandspellen Voor De Lol

Video: Strandspellen Voor De Lol

Video: Strandspellen Voor De Lol
Video: Voor De Lol 2024, Mei
Anonim

Strandvakanties kunnen van twee soorten zijn. De eerste is simpel liggen met een boek of tijdschrift en af en toe zwemmen. De tweede is een actief leuk tijdverdrijf met het bedrijf. Met de laatste optie kunt u niet alleen heerlijk uitrusten, maar ook uw figuur strakker maken, nieuwe kennissen maken en snel een egale kleur krijgen.

https://www.freeimages.com/photo/1286629
https://www.freeimages.com/photo/1286629

Strandspellen zijn leuk voor mensen van alle leeftijden en sociale status. Een dergelijke rust zal het zenuwstelsel perfect verlichten en u in staat stellen een uitstekende fysieke vorm te behouden. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zich niet hoeft te vervelen, biedt u aan om populaire strandspellen te spelen.

Maleisische volleybal

Maleis volleybal is een heel oud spel: het is al sinds de 4e eeuw bekend in zijn thuisland. Tegenwoordig is dit spel erg populair in 's werelds meest trendy resorts. Zelfs een kind kan de regels onder de knie krijgen en in een paar minuten leren spelen.

Voor rust heb je een volleybal en een veld met een gespannen net nodig. De groep is verdeeld in twee teams. De taak van elk is om de bal naar de zijkant van de buren te gooien. Er is echter één lastig moment: je kunt met iedereen spelen behalve handen. De bal moet tijdens de vlucht worden ondersteund met de benen, het hoofd, de schouders en andere delen van het lichaam. Je mag een gameaccessoire maar drie keer aan één kant aanraken.

Frisbee is een geweldige manier om plezier te hebben

Frisbee-schotels zijn geweldig strandplezier. Om te spelen heb je twee accessoires en een groep van 4-8 (of meer) personen nodig. Het is aan te raden om een beetje ver weg van de zonnebadende vakantiegangers te genieten.

Alle spelers staan in een kring op enige afstand van elkaar. Mensen die tegenover staan, krijgen een schotel. Tegelijkertijd moet iedereen de zijne met de klok mee gaan uitzenden. Degene die de plaat niet ving / liet vallen of er twee had, wordt geëlimineerd. Anderen beginnen het spel opnieuw. De laatste twee overgebleven mensen winnen.

Water "aardappel"

Dit spel kan gerust traditioneel genoemd worden. Het is erg leuk, actief en helpt om overtollige calorieën sneller te verbranden. Om het te organiseren, heb je een volleybal, een vijver en minimaal 3-4 personen nodig.

Spelers gaan tot hun middel het water in en beginnen de bal te gooien. Je kunt op verschillende manieren afslaan, het belangrijkste is dat het accessoire niet valt. Als dit gebeurt, staat de persoon die het niet heeft opgevangen in het midden en dompelt hij een paar seconden volledig onder in water. Daarna wordt het spel hervat. De nieuwe taak van de spelers is om een vrije trap uit te schakelen. De speler die mist staat ook in het midden. Als de persoon klein is, wordt de centrale persoon vervangen; als er veel is, sluit hij zich aan.

Aanbevolen: