Hoe Maak Je Zware Rook?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zware Rook?
Hoe Maak Je Zware Rook?

Video: Hoe Maak Je Zware Rook?

Video: Hoe Maak Je Zware Rook?
Video: Rook machine maken 2024, April
Anonim

Wil je je huisfeest vullen met de spanning en sfeer van een echte betoverende show? Dit kan met een doe-het-zelf zware rookgenerator. Je hebt een oud werkend strijkijzer of een kookplaat nodig. In dit geval wordt een voorbeeld met een strijkijzer overwogen.

Hoe maak je zware rook?
Hoe maak je zware rook?

Het is nodig

  • - twee aluminium containers;
  • - strijkijzer of elektrisch fornuis;
  • - plastic fles;
  • - computerkoeler;
  • - stenen of asbest;
  • - hittebestendige lijm;
  • - vloeistof voor de rookmachine.

instructies:

Stap 1

Zet het strijkijzer op de hoogste temperatuur, maar steek de stekker nog niet in het stopcontact. Plaats het in een aluminium container, zolen omhoog. Maak vervolgens een gat in de houder voor het ijzeren koord. Het zou op de muur eronder moeten zijn. Dicht het gat af met folie, hittebestendige kit of lijm. Het is belangrijk op te merken dat als uw strijkijzer een automatische uitschakelfunctie heeft, u beter een elektrisch fornuis kunt gebruiken. Zet het strijkijzer vast met kleine steentjes of asbest, zodat het stevig vastzit en gecentreerd in de container.

Stap 2

Maak een druppelaar om de vloeistof gelijkmatig op het verdampende oppervlak te laten druppelen. Snijd een plastic fles doormidden, prik met een naald in de bodem, giet er water in en controleer de intensiteit van de druppels. Er kunnen meer gaten worden toegevoegd om de intensiteit te verhogen.

Stap 3

Neem een ander aluminium bakje, draai het ondersteboven en prik een paar gaatjes in het midden. Bevestig de fles aan de container zodat de gaten in de bodem van de fles op één lijn liggen met de gaten in de container.

Stap 4

Nu moet je de ventilator aansluiten. U kunt hiervoor een computerkoeler gebruiken. Plaats het tegen de zijkant van de tweede container en trek het over met een potlood. Knip vervolgens een gaatje dat iets kleiner is dan de omtreklijn en lijm het apparaat daar vast. Om de koeler aan en uit te zetten, moet u beide uiteinden van de draden die eruit komen, strippen en ze met elektrische tape op een 12 volt-batterij lijmen. In dit geval helpt de elektrische tape om de ventilator in en uit te schakelen door deze van de batterij te verwijderen. Het is belangrijk dat de ventilator lucht uit de container zuigt, als hij de verkeerde kant op draait, draai hem dan gewoon ondersteboven.

Stap 5

Sluit beide containers zo aan dat die met het strijkijzer aan de onderkant zit en de koeler aan de bovenkant. Zorg ervoor dat de gaten in de bovenste fleshouder naar het strijkijzer zijn gericht. Probeer vervolgens het strijkijzer aan te zetten om het verwarmingsvermogen te controleren. Als de bovenste container te heet wordt, kan het vermogen van het strijkijzer worden verminderd. Nadat het vermogen is ingesteld, is het beter om de containers aan elkaar te bevestigen met paperclips en een kleine opening te laten voor een betere luchtcirculatie. Probeer eens 2 - 4 cm speciale vloeistof voor een rookmachine in een fles te gieten, zet het strijkijzer aan en ventilator. Binnen enkele seconden moet er rook uit de ventilator komen.

Aanbevolen: