Waarzeggerij Voor De Nieuwjaarsvakantie

Waarzeggerij Voor De Nieuwjaarsvakantie
Waarzeggerij Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Waarzeggerij Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Waarzeggerij Voor De Nieuwjaarsvakantie
Video: Amazing mind reader reveals his 'gift' 2024, April
Anonim

Nieuwjaar wordt altijd geassocieerd met iets ongewoons, magisch, fantastisch. Er wordt aangenomen dat het tijdens de nieuwjaarsvakantie tijd is voor waarzeggerij

Waarzeggerij voor de nieuwjaarsvakantie
Waarzeggerij voor de nieuwjaarsvakantie

Nieuwjaar is een sprookje, een tijd waarin alle meest gekoesterde dromen uitkomen. Maar wie wil niet weten of ze zeker zullen uitkomen? De enige betrouwbare bron van voorspellingen is waarzeggerij, en waarzeggerij voor het nieuwe jaar heeft een speciale kracht.

Natuurlijk geloof ik niet in de betrouwbaarheid van de feiten die een uit het raam gegooide laars kan bieden, maar ik geloof in de wonderbaarlijke kracht van het nieuwe jaar, ondanks mijn leeftijd.

1. De methode met een bril

Deze waarzeggerij krijgt pas zijn kracht in het nieuwe jaar. Je moet twee glazen nemen, waarvan er één gevuld is met water. Doe een wens, zittend onder de boom of staand, zolang de groei en de boom het toelaten. Dan, sprekend tot jezelf een wens of een vraag, giet je water uit het eerste glas in het tweede. Dit moet snel en slechts één keer gebeuren. Als er niet meer dan vijf druppels verschijnen op het oppervlak waarop u de manipulaties hebt uitgevoerd, is dit een goed teken. Als de hele plas, helaas, je wens niet uitkomt.

2. Methode met naalden

Het is noodzakelijk om elf naalden van de boom af te scheuren. Ga een uur voor het nieuwe jaar naar buiten en gooi naalden voor je neus. Welnu, dan moet je reïncarneren in een echte waarzegger, omdat je maximale verbeeldingskracht moet tonen en, door het feit dat de gevallen naalden ze hebben gevormd, je toekomst moet bepalen. De eerste associatie die in je opkomt, is de meest correcte.

3. Waarzeggerij met een spiegel

De taak is niet voor bangeriken. Het is een paar uur voor het nieuwe jaar nodig om je in een kamer terug te trekken, een spiegel te plaatsen, ervoor een bak gevuld met water en aan de zijkanten zijn er drie kaarsen. Het licht moet uitgeschakeld zijn. Je moet gaan zitten en door de karaf in de spiegel kijken, je zult zeker iets zien.

4. Waarzeggerij door de verloofde

Van parafernalia heb je een gouden ring, papier en een pen nodig. Het is noodzakelijk om een vierkant te tekenen, in de hoeken waarvan één voor één de naam wordt geschreven van de man waarin je geïnteresseerd bent. Hang de ring aan een touwtje en houd hem over het vierkant, strikt in het midden. Waar de ring begint te wiebelen, wordt die man je ingesnoerd.

5. Waarzeggerij bij de ramen

Een paar uur voor het nieuwe jaar moet je naar buiten. Het is belangrijk dat het al donker is. Doe een wens, draai 360 graden en tel het aantal ramen voor je met de lichten aan. Een even getal geeft aan dat de wens zal uitkomen. Waarzeggerij in een metropool is moeilijk, wanneer in een gebouw van zestien verdiepingen de meeste gezinnen zich voorbereiden op de vakantie!

Aanbevolen: