Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Man

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Man
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Man

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Man

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Man
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Mei
Anonim

Als je van plan bent om het nieuwe jaar samen met je geliefde man te vieren, dan moet je er alles aan doen om de vakantie leuk en spannend te maken. De wens om samen een feestelijke nacht door te brengen, moet wederzijds zijn, en het is beter om de zorgen van de voorbereiding op het feest voor twee te delen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren met een man
Hoe het nieuwe jaar te vieren met een man

instructies:

Stap 1

Versier je huis. Zorg er naast symbolische en traditionele versieringen in de vorm van sparrentakken, een kerstboom en klatergoud voor dat de ruimte waar de feesttafel komt te staan romantisch en intiem is. Veel kaarsen, gezellig textiel, een klein bloemstuk in het midden van de tafel, mooie servetten, etc.

Stap 2

Bereid geschenken voor. Dit kunnen heel onbeduidende kleine dingen zijn, maar je moet ze met een hart presenteren - zorg ervoor dat je je cadeau inpakt, versier de doos met een strik en bevestig een kleine ansichtkaart (je kunt ook een zelfgemaakte maken).

Stap 3

Denk na over het menu. Je moet geen marathon van het eten van een groot aantal heerlijke gerechten van oudejaarsavond regelen - let op recepten met natuurlijke afrodisiaca (paddenstoelen, avocado's, kaviaar, enz.). Een goede fles wijn en een licht fruitdessert ronden het feestelijke diner af.

Stap 4

Zorg ervoor dat je jezelf opruimt. Je huid, haar en lichaam moeten perfect zijn - begin een week voor de vakantie met het maken van wonderbaarlijke maskers, bezoek een schoonheidsspecialiste, kapper, koop nieuwe sexy lingerie en denk goed na over een romantische look. Laat je niet meeslepen door het aanbrengen van cosmetica, want je afbeelding moet zo natuurlijk mogelijk zijn, maar kleding moet licht zijn en niet gelaagd.

Stap 5

Speel een beetje. Tijd doorbrengen voor de tv is het lot van mensen die eenzaam, saai en ongeïnteresseerd zijn. Bereid daarom iets liefdevol-romantisch-fascinerends voor - een spel van verlangen, zoeken naar geschenken met de verplichte voltooiing van de taak in elke fase, rollenspellen, enz. De belangrijkste voorwaarde is dat je partner je moet ondersteunen, dus kies een manier van entertainment die beide aanspreekt.

Stap 6

Regel een fotosessie aan huis. Bereid verschillende kostuums voor en probeer de looks één voor één - zo'n actie moet worden vastgelegd voor een familiecollectie. U kunt vooraf video-felicitaties voorbereiden en het bekijken ervan combineren met de presentatie van een geschenk.

Stap 7

Maak wensen. Bereid een paar stukjes papier voor - daarop schrijf je alles wat je het komende jaar wilt bereiken. Laat elkaar je aantekeningen niet zien, rol ze op en verstop ze in een fles champagne - volgend jaar kun je ze eruit halen en analyseren.

Aanbevolen: