Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Samara

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Samara
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Samara

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Samara

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Samara
Video: Zo vieren veel Russische kinderen vakantie 2024, April
Anonim

De meest favoriete vakantie uit de kindertijd voor elke persoon is ongetwijfeld het nieuwe jaar. Hoe en met wie hem te ontmoeten, iedereen beslist voor zichzelf. Het belangrijkste is dat de vakantie leuk is, onvergetelijk en er zijn veel indrukken. Hoe vier je het nieuwe jaar in Samara?

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Samara
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Samara

instructies:

Stap 1

Als je een luidruchtig nieuwjaar wilt, ontmoet het dan omringd door veel mensen in een restaurant of café. Een onmisbaar attribuut van de vakantie in bijna alle instellingen van de stad Samara zullen Santa Claus en Snegurochka zijn als de toonaangevende showprogramma's. Daarnaast bieden de organisatoren u tot in de ochtend verschillende prijsvragen, verrassingen, geweldige menu's en disco's aan.

Stap 2

Zorg ervoor dat je van tevoren een tafel reserveert. U kunt een plaats in het restaurant van Marrakech reserveren door te bellen naar (846) 2 779 379. De ticketprijs is 5000 roebel per persoon. U bent uitgenodigd om het nieuwe jaar in Chinese stijl te vieren. De feestelijke nacht zal herinnerd worden voor de prachtige slangenshow, het geluid van de saxofoon en nog veel meer.

Stap 3

Ga met een klein, hecht gezelschap het nieuwe jaar vieren in het culturele en recreatieve complex "Tonus" gelegen aan Revolutionary Street 130. Hier, in de appartementen van de Finse sauna en het Turks stoombad, breng je een avond door met je vrienden. U kunt een kleine zaal (5 personen) met karaoke bestellen of een grote zaal met karaoke en een biljarttafel voor 8 personen. Voor klanten die via de site vparilke.ru contact hebben opgenomen met de beheerder, wordt een korting van 10% geboden (vergeet niet de coupon af te drukken).

Stap 4

Denk aan de actieve nieuwjaarsviering in het Moskovsky-megacomplex. Het culturele en amusementscentrum omvat een overdekt waterpark "Victoria", waar u plezier kunt hebben met het rijden van de waterglijbanen en plezier kunt hebben op verschillende attracties. In een droog, gezellig café drink je champagne terwijl de klokken luiden. Of geniet van een bowlingspel. Het is een van de grootste in de Wolga-regio.

Stap 5

Ga vanuit de drukte van de stad op oudejaarsavond naar verschillende toeristische centra in de regio Samara. Recreatiecentra bieden feestelijke programma's met de deelname van helden van Russische sprookjes, vleesgerechten in de frisse lucht, wandelingen in het bos en grappige disco's. U kunt vouchers kopen bij de reisorganisatie "MAGIK TOUR" (Samara, Dachnaya st., 2, kantoor 432).

Aanbevolen: