Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kemerovo

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kemerovo
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kemerovo

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kemerovo

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kemerovo
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, April
Anonim

Kemerovo is een kleine maar zich dynamisch ontwikkelende stad in het West-Siberische deel van Rusland. Het is het administratieve centrum van Kuzbass, het grootste kolenbekken van het land. Kemerovo is echter niet alleen beroemd om zijn industrie: in deze stad zijn er veel manieren om goed uit te rusten en levendige indrukken op te doen van de nieuwjaarsvakantie.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kemerovo
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kemerovo

Het is nodig

  • - geld;
  • - warme kleding.

instructies:

Stap 1

Reserveer vooraf een tafel bij een van de lokale restaurants. De kosten van oudejaarsavond variëren, afhankelijk van de instelling, van 2.000 tot 5.000 roebel per persoon. De meeste restaurants bieden goede banketmenu's en live entertainment. Probeer een instelling te kiezen in Spring Street (bijvoorbeeld "Friendship of Peoples", "Mama Roma"), of op Builders Boulevard ("Sacramento", "Pinta", "Zaboy", People's, Fridays). Deze straten zijn geweldige plekken om te wandelen, en na de vakantie kun je er langs lopen en veel vrienden ontmoeten. Niet minder interessant is de Aviator aan de Pritomskaya-dijk: het mooiste vuurwerk over de Tom-rivier dat je daar kunt zien.

Stap 2

Als het niet erg koud is op oudejaarsavond, ga dan naar het Sovetov-plein om de vakantie te vieren. Op deze plek worden jaarlijks een grote kerstboom, kinderglijbanen en ijssculpturen geplaatst. Op oudejaarsavond verzamelen veel inwoners van Kemerovo zich op het plein, wordt er vuurwerk afgestoken, wordt de toespraak van de president op een groot scherm uitgezonden en wordt de klok op het centrale postkantoor een analoog van het Kremlin-klokkenspel. Op dit moment zijn er nooit files in de stad, dus je kunt het Sovjetplein gemakkelijk met de taxi naar elke plek in de stad verlaten.

Stap 3

Om kennis te maken met de echte Siberische smaak, ga je naar een van de etablissementen buiten de stad. Dit advies is vooral relevant als u het nieuwe jaar viert met gasten uit andere steden: de indrukken van de bezoekers zullen onvergetelijk zijn. Het Park Hotel Graal, gelegen in een dennenbos, wordt bijvoorbeeld beschouwd als een van de beste in Kuzbass. Daar kun je niet alleen genieten van de authentieke Russische keuken in restaurant Vechny Zov, maar ook een plekje reserveren in de Siberian Term, een traditioneel badhuis. Hetzelfde niveau van recreatie wordt geboden door het Tsarskiye Palaty Park Hotel en het Pritomye Recreation Center. Het nieuwjaarsprogramma van deze etablissementen omvat in de regel barbecues in de buitenlucht en een kleurrijke show.

Aanbevolen: