Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Irkoetsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Irkoetsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Irkoetsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Irkoetsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Irkoetsk
Video: Chersky Peak, klim | Baikal (regio Irkoetsk), Slyudyanka 2024, Mei
Anonim

Irkoetsk wordt de enige stad in Siberië genoemd met een oerstedelijk karakter. Als u het nieuwe jaar in Irkoetsk wilt vieren, de geschiedenis wilt aanraken, de bezienswaardigheden wilt zien en ook wilt genieten van skiën, moet u van tevoren nadenken en uw vakantie plannen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Irkoetsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Irkoetsk

instructies:

Stap 1

Verzamel de nodige informatie over welk nieuwjaarsprogramma zal worden aangeboden aan burgers en toeristen tijdens de nieuwjaarsvakantie. Geef een geschatte route voor het bezoeken van belangrijke stadsattracties en woon-werkbestemmingen. Wanneer u van plan bent om het nieuwe jaar in Irkoetsk door te brengen, moet u weten dat dit een zeer compacte stad is wat betreft de locatie van culturele, historische bezienswaardigheden. Alle belangrijke plaatsen zijn voornamelijk geconcentreerd in het centrum. En daarom worden daar de belangrijkste feestelijke evenementen op oudejaarsavond gehouden.

Stap 2

Ga naar de oever van Angara, waar het monument voor keizer Alexander III staat. Dit is een van de belangrijkste plekken in de stad om kennis te maken met het culturele programma. Bezoek het Museum van de Decembristen - de huismusea van Sergei Trubetskoy en Sergei Volkonsky. Tijdens de feestdagen voor de jaarwisseling worden daar speciale decemberlezingen gehouden.

Stap 3

Neem deel aan nieuwjaarsevenementen en bewonder de grote kerstboom op het Kirov-plein. Dit is een enorme kunstmatige boom versierd met LED's en talloze sterren. Op dezelfde plaats, op het Kirov-plein, moet u zeker een bezoek brengen aan de ijsstad "Fairy Forest". Leg 40 kunstig gesneden ijsfiguren vast van sprookjesachtige en literaire personages. Maak een ritje met uw kinderen van grote en kleine ijsglijbanen die rond de omtrek van het park zijn gebouwd.

Stap 4

Maak een wandeling door alle centrale parken van de vier districten van Irkoetsk, want er zullen nieuwjaarstheatervoorstellingen zijn met deelname van artiesten van lokale theaters. Neem ook deel aan speciaal georganiseerde sportactiviteiten op de talrijke schaats- en ijshockeyvelden.

Stap 5

Zelfs als u tijdens de wintervakantie niet veel tijd heeft, moet u zeker een bezoek brengen aan een van de oudste monumenten van Irkoetsk - de kerk van de Verlosser van de niet met de hand gemaakt, waar de tentoonstellingsafdeling van het regionale museum van lokale lore, het Znamensky-klooster en, natuurlijk, de Driekoningenkathedraal zijn nu gevestigd. Er zullen zeker feestelijke diensten zijn. Waardeer het onovertroffen vakmanschap van houtbewerkers van het Shastin House of Merchants, of het "Lace House". Dit beroemde huis is het kenmerk van Irkoetsk.

Stap 6

Als je een fervent liefhebber bent van wintervissen, gebruik dan de meest geweldige manier om het nieuwe jaar in een Siberische stad te vieren - breng je wintervakantie door aan een van de bases van het Baikalmeer. Een groot aantal pensions en rusthuizen in de buurt van Irkoetsk biedt u een breed scala aan feestelijke programma's.

Stap 7

Ga naar tal van skigebieden langs het beroemde Baikal-kanaal of bezoek de traditionele nieuwjaarsplaatsen voor skiërs: Arshan, Listvyanka, toeristische campings aan het Baikalmeer en de Maloye More. En als je al een ervaren skiër bent, of liever off-piste skiet, kan het veroveren van Mamai Mountain een extreem cadeau zijn voor het nieuwe jaar.

Aanbevolen: