Welke Manicure Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Welke Manicure Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar?
Welke Manicure Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Welke Manicure Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Welke Manicure Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Is het realistisch om met zo'n lange 🤔 te leven? Zeer lange nagels 2024, Mei
Anonim

Aan de vooravond van de belangrijkste wintervakantie denken veel mooie dames na over het creëren van een onvergetelijk beeld. Naast de jurk, het kapsel en de ongebruikelijke avondmake-up, is het belangrijk om een manicure te doen voor het nieuwe jaar 2016, dat een belangrijk detail van de outfit zal worden en de sfeer van een prachtige oudejaarsavond zal helpen overbrengen. Om nagels te versieren, kun je je wenden tot ervaren meesters van een schoonheidssalon, maar desgewenst kan elke vrouw een manicure voor het jaar van de aap alleen beheersen.

Wat manicure te doen voor het nieuwe jaar, bron: fotobank Lori
Wat manicure te doen voor het nieuwe jaar, bron: fotobank Lori

Nieuwjaarsmanicure thuis

De meest populaire kleuren van het Vuuraap jaar zijn de natuurlijke basistonen van het dier, van kaki tot bruin. Natuurlijk is het "vurige palet" ook in de trend - rood, goud, bordeauxrood, geeloranje. U kunt dus thuis een manicure doen voor het nieuwe jaar 2016 in prachtige bordeauxrode tinten, het zal perfect worden gecombineerd met vele feestelijke ensembles.

  1. Was je handen grondig en ontvet je nagels met een speciaal product. U kunt nagellakremover met ethylalcohol of olievrije aceton gebruiken.
  2. Gebruik een nagelknipper en een nagelvijl om je nagels naar wens te vormen. De huidige omtrek is vierkant met afgeronde randen; korte of gemiddelde lengte wordt aanbevolen.
  3. Verzorg de nagelriemen: maak ze zacht met een speciaal gereedschap en schuif ze voorzichtig. Als je wilt, kun je het afknippen, maar vergeet niet dat de nagelriem dan sneller zal groeien.
  4. Gebruik een cosmetische stick uit de manicureset om je nagels schoon te maken.
  5. Begin met het egaliseren van het oppervlak van de nagelplaten met polijstblokken.
  6. Als je nagels glanzen, kun je doorgaan naar het grootste deel van de manicure voor het nieuwe jaar 2016. Je hebt twee bubbels vernis nodig: bordeauxrood glanzend; met glitters - iets donkerder dan de hoofdtoon.
  7. Lak je nagels zoals gewoonlijk met bordeauxrode lak, maar laat de middelvinger en ringvinger intact aan de rechterhand en alleen de ringvinger aan de linkerkant. Breng glitterlak aan op blote nagels.
  8. Wacht tot de vernis droog is en breng dan een tweede bordeauxrode decoratielaag aan voor kleurdiepte.
  9. Wanneer u klaar bent met het doen van uw manicure voor het nieuwe jaar 2016, zet u deze vast met een speciale nagellak fixer. Het verlengt de levensduur van het decoratieve oppervlak, maakt het glad en geeft glans.
manicure voor het nieuwe jaar
manicure voor het nieuwe jaar

Manicure 2016: modetrends

Hoe je je nagels precies voor het nieuwe jaar kunt versieren, hangt af van je verbeeldingskracht. Iemand zal worden aangetrokken door de harmonieuze combinatie van rode tinten met goud, diepblauw van de lucht met zilverachtige glitters. Voor schoonheden die de huidige trends volgen, zal het belangrijk zijn wat voor soort manicure momenteel in de mode is in 2016.

  1. French manicure blijft in de trend. De toppen van de nagels kunnen opvallen in wit, onderstrepen met kleur, schitteren. Stylisten raden aan om een manicure te maken voor het nieuwe jaar 2016 met een niet-triviaal decor van strass-steentjes en kralen. Modieus jasje - in de vorm van een driehoek of zigzag. Het decoreren van de punten van de spijkers met speciale folie, die de platen volledig kan bedekken, wint aan populariteit.
  2. Een uitstekende optie voor het nieuwe jaar zou een manicure zijn die de nagelcoating het effect van gebroken glas geeft met behulp van willekeurig gesneden stickers.
  3. Feng Shui-manicure zal veel voor je zeggen op oudejaarsavond. Er wordt aangenomen dat het schilderen van de nagel op de ringvinger in een andere kleur, het accentueren van dit deel van de borstel met decoratieve elementen, spreekt van de mogelijkheid van nieuwe ontmoetingen, de wens om een partner te vinden.
  4. Tekeningen en patronen op de nagels, inclusief plant- en diermotieven, zijn niet minder relevant in het Nieuwe 2016. Artistieke manicure is een geweldige manier om uw persoonlijkheid te benadrukken.
  5. De nieuwste hit zijn de bubbelnagels. Als een dergelijk ontwerp ongepast is in de alledaagse en vooral zakelijke stijl, dan is het voor het nieuwe jaar, met zijn overvloed aan kerstboomversieringen, klatergoud, glitter en glans, een uitstekende oplossing.

Een nieuwjaarsmanicure 2016 maken, waarvan een foto nu in grote hoeveelheden op internet wordt gepresenteerd, zal niet altijd alleen lukken. Complexe technologieën vereisen vaardigheid, gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen. Bezoek een professionele salon. Als je niet over de middelen beschikt, maar er prachtig uit wilt zien voor het nieuwe jaar, neem dan een beschikbaar idee aan boord en thuis kun je een echt gedenkwaardig beeld creëren.

Aanbevolen: