Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Finland

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Finland
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Finland

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Finland

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Finland
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, Mei
Anonim

Wanneer de winter komt met zijn geweldige en langverwachte feestdagen, zoals Nieuwjaar en Kerstmis, rijst meteen de vraag hoe en waar ze te besteden. Nadat je de oude plaatsen van nieuwjaarsbijeenkomsten in je hoofd hebt doorgenomen, begin je te begrijpen dat dit allemaal al voorbij is, en in het nieuwe jaar wil je de vakantie vieren op een onvergetelijke plek waar je nog niet bent geweest. Als je nog niet in Finland bent geweest, dan is het tijd voor jou en je familie om een nieuwjaarsreis naar dit geweldige en fantastische land te maken.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Finland
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Finland

instructies:

Stap 1

Stel je het nieuwe jaar voor in Finland ergens in een fantastisch taigabos, waar de Finse vrolijke kerstman zijn grote tas met nieuwjaars- en kerstcadeaus inpakt. De nieuwjaarsnatuur van dit land trekt gewoon mensen aan uit heel Europa en zelfs uit Rusland. In sommige delen van Finland ben je misschien niet alleen geïnteresseerd in de grote hoeveelheid sneeuw, die ideaal is om te skiën, maar ook in de knetterende echte vorst, waarvan je wangen rood worden. Als je een warm huis binnenkomt, ga je meteen naar de open haard met een goed glas whisky voor een groot feestdiner. Maar hoe vind je een gezellig huis in dit mysterieuze land? Alles is heel eenvoudig, bestel bij het registreren van een voucher een huisje in het thuisland van de kerstman in het fantastische Lapland.

Stap 2

Een andere mogelijkheid voor recreatie is de stad Kem. Daar wordt constant een ijssneeuwfestival gehouden met de bouw van een echt hotel van sneeuw. Als de koude en bittere vorst je niet hindert, dan kun je veilig het risico nemen en proberen de nachten door te brengen in deze ijzige sneeuwappartementen en te ontspannen op de ijzige bedden.

Stap 3

Als u uw kinderen meeneemt op uw nieuwjaarsreis, neem ze dan zeker mee naar Joulupukka. Yolupukka is de Finse Kerstman.

Stap 4

Als je niet op een ijsbed wilt slapen, je niet geïnteresseerd bent in afgelegen plekken in het bergachtige Lapland naast de kerstman, en je houdt niet van verschillende sportwedstrijden op oudejaarsavond, dan kun je het beste de hoofdstad kiezen - Nieuwjaar in Finland in Helsinki. Uw rust vindt plaats in luxe hotels, met eersteklas servicepersoneel en een heerlijke stadsvakantie. Ook komt er een open haard in de gezellige kamer, een kerstboom en cadeautjes van de echte kerstman. Ook kun je entertainment voor iedereen kiezen, zelfs voor een exquise smaak. Als je deze stad hebt gekozen, moet je het sportcomplex "Serena" bezoeken, misschien heb je nog steeds de wens om deel te nemen aan sportwedstrijden.

Stap 5

Grote sneeuwbanken, de schoonheid van de Finse winter, exotisme - dit is de beste garantie voor indrukken voor mensen die op nieuwjaarssafari gaan. U kunt deelnemen aan een motorsleesafari of deze buitengewone en geweldige hondensleetocht maken. Op deze hondensledetocht zul je zelf moeten rijden, wat nog meer adrenaline zal geven. Het vieren van het nieuwe jaar in dit land zal je veel aangename sensaties, positieve emoties en indrukken geven die je niet wilt vergeten. Zorg ervoor dat u uw camera of camcorder meeneemt. Je zult veel prachtige foto's hebben, die alle positieve emoties van deze vakantie zullen vastleggen.

Aanbevolen: