Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tsjeljabinsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tsjeljabinsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tsjeljabinsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tsjeljabinsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Tsjeljabinsk
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, April
Anonim

Geen enkele feestdag wordt zo zorgvuldig voorbereid als voor het nieuwe jaar. Winkeliers, die hoge winsten verwachten, beginnen eind november met het decoreren van etalages. Ticketbureaus voor amusements- en drankgelegenheden verkopen enkele maanden voordat de vakantie begint kaartjes voor nieuwjaarsvoorstellingen en banketten. De zwaarste stad van het land brengt nieuwjaarsvakanties altijd op grote schaal door, omdat er geen problemen zijn met de keuze van feestopties in Chelyabinsk.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Tsjeljabinsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Tsjeljabinsk

instructies:

Stap 1

Rond 10 december verandert de stad: slingers worden opgehangen aan pilaren, gevels, ingangen, zelfs bomen. Elk jaar is er een wedstrijd voor het beste ontwerp. Op het Plein van de Revolutie wordt de bouw van een ijsstad afgerond, wordt een kunstkerstboom geplaatst, waarmee schoolkinderen uit de hele stad met werken worden versierd. Op het grondgebied van de stad worden van jaar tot jaar verschillende glijbanen van verschillende niveaus opgesteld - als je kinderen hebt, ga dan zeker met hen mee om een beetje nieuwjaarsstemming te krijgen.

Stap 2

Als u vastbesloten bent om het nieuwe jaar buitenshuis door te brengen, zorg dan dat u van tevoren tafels reserveert. Veel restaurants en nachtclubs accepteren al vroeg in de herfst aanvragen voor zakelijke evenementen en oudejaarsavond. De gemiddelde kosten van een banket zijn 1500-2000 roebel. ten eerste een tafel op de vakantie zelf - 3000-4000 roebel.

Stap 3

Er is gelegenheid om het nieuwe jaar in de sauna te vieren. Dergelijke aanbiedingen worden traditioneel aangeboden in "Cascade", "Niagara" en "Shiro". In het laatste etablissement is alles in Japanse stijl ingericht en krijgen de gasten kamers voor 6-12 personen. Bovendien kunnen klanten niet alleen tijd doorbrengen in de sauna en ontspanningsruimte, waar een tafel met een groot assortiment aan gerechten is gedekt, maar ook in het zwembad en in de massageruimte, die de hele nacht zal werken.

Stap 4

Wie de nieuwjaarsvakantie graag buiten de stad doorbrengt, moet er ook aan denken om vooraf te reserveren. De aankomst van het nieuwe jaar is meestal gepland voor drie dagen: van 31 december tot 2 januari. De kosten van een verblijf op verschillende bases verschillen aanzienlijk en zijn afhankelijk van wat erin is inbegrepen. In het gelijknamige country centre aan het Arakul-meer wordt bijvoorbeeld meer dan 13.000 roebel voor één persoon vrijgegeven, maar er is ook een feestelijk programma voor drie dagen en accommodatie in een standaardkamer en maaltijden, inclusief een banket op nieuwjaar. Het kopen van een feestelijke driedaagse tour naar de "Ural Dawns" kost vanaf 12.000 roebel. Bovendien moet u extra betalen voor het feestmenu, waarvan de kosten in 2011 7.000 roebel waren. Accommodatie op de Kurochkino-basis kost 2800 roebel. per persoon per dag, maar voor maaltijden zal een banket aanzienlijk moeten worden betaald. In het Uvildy-resort kost accommodatie met ontbijt ongeveer 6.000 roebel gedurende drie dagen, en oudejaarsavond in de Matrix-club in het sanatorium kost 5.000-5500 roebel. voor een.

Aanbevolen: