Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kiev

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kiev
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kiev

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kiev

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kiev
Video: WIJ PROBEREN DE MCPLANT! HOE SMAAKT DIE? 2024, Mei
Anonim

De prangende vraag aan de vooravond van het nieuwe jaar is "hoe en waar het te vieren". Er zijn verschillende mogelijkheden voor een leuke en succesvolle oudejaarsavond in Kiev. Het is de moeite waard om hier van tevoren over na te denken en een manier te kiezen om het nieuwe jaar te vieren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kiev
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kiev

instructies:

Stap 1

Bepaal zelf of u de vakantie met uw familie thuis wilt vieren of actief oudejaarsavond wilt doorbrengen met uw vrienden of collega's. Het bedrag dat u besteedt en de vorm van kleding hangt af van uw keuze. In ieder geval zal de belangrijkste taak bij het voorbereiden van de vakantie zijn om een sfeer van positieve emoties en een vriendelijke sfeer te creëren. En het hangt al af van je temperament en voorkeuren.

Stap 2

Ga met vrienden het nieuwe jaar vieren in een bowlingbaan, bijvoorbeeld "Brooklin". Op oudejaarsavond organiseert de club een feest in Chinese stijl met origami-meesters, vuurspuwende fakirs en Chinese leeuwen. Bowlingclub bevindt zich op het adres: Kiev, Malinovskogo street, 12.

Stap 3

Op de portal https://kiev.globalinfo.ua vindt u informatie over het restaurant- en hotelcomplex "Petrovsky Brovar" in de voorsteden. Je ontmoet het nieuwe jaar in het gezelschap van Peter I, duikt in een sprookje en bevindt je op een spannende reis van enkele eeuwen geleden. Het interieur van het restaurant in maritieme stijl zal vooral het thema van de avond benadrukken. Quizzen, wedstrijden en sweepstakes zorgen ervoor dat u zich de hele nacht niet zult vervelen. U ontvangt een nieuwjaarsgeschenk van het restaurant.

Stap 4

Als u geen zin heeft om op oudejaarsavond de stad uit te gaan, breng dan een vakantie door in een van de restaurants of cafés in Kiev, die lekker eten en originele amusementsprogramma's bieden. Het Khinkali-restaurant (Kiev, Shota Rustaveli St., (044) 234-06-92) zal bijvoorbeeld veranderen in het oude Colchis, waarvan de gasten deelnemers zullen worden in de zoektocht naar het Gulden Vlies. En dan zullen ze zich tot de ochtend amuseren in de disco van de jaren 80.

Stap 5

Bezoek veel landen in één nacht en vier het nieuwe jaar in een Ierse pub (Kiev, Zolotovorotskaya St., 15) op het feest "Around the Planet in a Time Machine". Hier duikt u in de sfeer van nieuwjaarsvakanties in vele landen van de wereld (Frankrijk, Brazilië, Portugal, enz.).

Aanbevolen: