Hoe Rock Je Het Nieuwe Jaar In

Inhoudsopgave:

Hoe Rock Je Het Nieuwe Jaar In
Hoe Rock Je Het Nieuwe Jaar In

Video: Hoe Rock Je Het Nieuwe Jaar In

Video: Hoe Rock Je Het Nieuwe Jaar In
Video: Rock The Roof: Songfestivalmedley | Grand Final | Eurovision 2021 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een gezinsvakantie. Het is echter ook vrolijk te vinden. Als je een themafeest organiseert of middernacht onder water ontmoet, zal deze dag niet lang worden vergeten.

Hoe rock je het nieuwe jaar in
Hoe rock je het nieuwe jaar in

instructies:

Stap 1

In veel Russische steden zijn duikclubs geopend. Tijdens normale tijden trainen hun deelnemers in de zwembaden, oefenen ze een scherpe beklimming, enz. En op oudejaarsavond organiseren de instructeurs van deze centra een extreem evenement voor iedereen. Een boom en plastic tafels en stoelen zijn bevestigd aan de bodem van het zwembad. Alle aanwezigen, dichter bij middernacht, trekken wetsuits en duikuitrusting aan - duikuitrusting en een masker. Dan gaan ze onder water en, op aanwijzing van de presentator, openen ze om precies twaalf uur champagne. Je kunt het natuurlijk niet onder water drinken. Maar klinken glazen met anderen - vrij. Dan gaat het hele gezelschap naar boven, waar gedekte tafels en een leuk feestelijk programma al wachten.

Stap 2

Als je geen fan bent van duiken, organiseer dan thuis een themafeest. Dompel je gasten bijvoorbeeld onder in de Chicago-sfeer van de jaren dertig. Dit is niet moeilijk om te doen. Het is voldoende om sigaren en cowboyhoeden uit te delen aan jongeren bij de ingang, en aan de dames - opengewerkte kragen en kleine handtassen - koppelingen. Deze attributen zullen degenen helpen die de feeststemming komen voelen en zullen prachtige geschenken zijn voor het nieuwe jaar. Zet daarnaast thuis een geïmproviseerd casino op, download de ritmes van die tijd op internet, maak verschillende cocktails. Deze gebeurtenis zal zeker worden herinnerd door iedereen die uw huis bezoekt.

Stap 3

Als je plezier wilt hebben in de natuur, ga dan naar het bos. Het is beter om een plaats te kiezen niet ver van residentiële nederzettingen om, indien nodig, ontbrekende producten te kopen of om hulp te vragen. Kies vooraf een geschikte open plek met een boom. Kleed haar aan met klatergoud, speelgoed. Richt een zithoek in met houten banken. Maak een vuur en bereid een feestelijk diner. Sla scenario's voor buitenspellen in. Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijd voor de origineelste sneeuwpop. Dit zal alle aanwezigen helpen warm te blijven en plezier te hebben tot middernacht. Open om twaalf uur de champagne en vuur vuurwerk af in de nachtelijke hemel. Doe wensen, ze zullen zeker uitkomen!

Aanbevolen: